vineri, 1 iulie 2022

"Pledorie pentru fluturi şi cer" de Marin Rada, la a doua ediţie a volumului!

 


A IEȘIT DE LA TIPAR a doua ediție a volumului „Pledoarie pentru fluturi și cer” semnat de poetul Marin Rada.

Prefața este semnată de Constantin Voinescu, postfața de Ică Sălișteanu, referințe critice Petronela Apopei și Rosiianu I. Romeo.

Coperta este făcută de Florin Dochia, ilustrațiile îi aparțin pictoriței Carmen Mihaela Coca, tehnoredactarea Solticzki Adalbert.

Într-un avansat stadiu de tehnoredactare la Editura Ecreator sunt antologia „Vara emoțiilor” și un nr. special de revistă ce va ajunge în toate ambasadele, consulatele și centrele culturale ale României din Europa, alături de cele din țările de unde mai provin scriitorii incluși, Canada, SUA sau Qatar.

Acestea vot fi lansare la finele acestei luni, în deschiderea celei de-a XII-a ediții a Festivalului (Inter)național de Literatură ECREATOR și ÎNCĂ vă puteți înscrie la ele.

În diferite stadii de execuție sunt două cărți de poezie semnate de Claudia Brigita Pap, una de Lucia Virginia POP, alta de Ionescu Cioată.

De asemenea, în pregătire mai sunt o carte de istorie literară semnată de Valentin Lupea, una despre gimanstica ritmică semnată de fosta campioană și arbitru internațional Carmen Mihaela Coca, precum și cărți de critică semnate de Ica Salisteanu, Petronela Apopei, Nicolae Toma și Dragos Gelu.

                                                                                    Ioan Romeo ROŞIIANU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu