joi, 28 iulie 2022

Semnal editorial la eCreator - ”„Două destine - Ioan Alexandru Lapedatu vs Vasile Ranta Buticeanu” , autor Valentin LUPEA

 


A INTRAT ACUM LA TIPAR primul volum dintr-o extrem de bine documentată lucrare de istorie literară semnată de prof. Valentin Lupea.

„Două destine - Ioan Alexandru Lapedatu vs Vasile Ranta Buticeanu” tușează două destine marcate de prietenia cu Iosif Vulcan și Mihai Eminescu.
Acest prim volum este prefațat de prof. dr. Nicolae Dina, postfața e semnată de Olimpia Muresan, referințe critice Ioan Romeo Roșiianu.
Coperta lucrării este făcută de mereu inspiratul Florin Dochia, tehnoredactarea de Solticzki Adalbert de la Panda Print.
Acesta, revista și multe alte cărți vor fi lansare în periaoda 6 - 7 august 2022, în deschiderea celei de-a XII-a ediții a Festivalului (Inter)național de Literatură ECREATOR.
În diferite stadii de execuție sunt cărți de poezie semnate de Claudia Brigita Pap, Lucia Virginia POP, Nicolae Crepcia, Flaviu Mihali, Irene Hagman și Ionescu Cioată.
De asemenea, în pregătire mai sunt al doilea volum din această carte de istorie literară semnată de Prof. Valentin Lupea, una de proză semnată de prozatoarea română din Italia, IRENE HAGMAN, una despre gimnastică ritmică semnată de fosta mare campioană de gimnastică ritmică și arbitru internațional Carmen Mihaela Coca, precum și cărți de critică semnate de Ică Sălișteanu, Petronela Apopei, Nicolae Toma și Dragos Gelu.
În continuare vă puteți înscrie la antologia TOAMNA EMOȚIILOR, care va fi lansată în deschiderea celei de-a XIII-a ediții a Festivalului (Inter)național de Literatură ECREATOR.

Ioan Romeo ROȘIIANU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu