vineri, 30 septembrie 2022

A murit actorul Alexandru Arșinel. Actorul avea 83 de ani!

 

Alexandru Arşinel era internat la Spitalul Universitar din Capitală, din cauza unor escare specifice celor care stau mult la pat, nefiind vorba despre o agravare a afecţiunii sale de fond, au declarat pentru News.ro surse medicale. Ulterior, reprezentanţii unităţii sanitare au anunţat că Alexandru Arşinel a fost transferat în secţia ATI, „având în vedere istoricul medical şi pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă”.

Luna trecută, actorul fusese internat la Institutul Clinic Fundeni, în secţia de ATI, din cauza mai multor probleme de sănătate.

Anul trecut a fost operat pe inimă iar în urmă cu 9 ani a făcut un transplant renal. Avea şi diabet zaharat şi probleme legate de tensiunea arterială.

Director al Teatrului de revistă „Constantin Tănase”, Arşinel a jucat în filme şi piese de teatru de comedie, fiind cunoscut pentru lunga colaborare cu Stela Popescu.

Arșinel s-a născut acum 83 de ani, în satul Dolhasca din regiunea Baia a Regatului României atunci, pe 4 iunie 1939, acum județul Suceava.

 Familia actorului a stabilit toate detaliile înmormântării. Maestrul va fi condus pe ultimul drum duminică, 2 octombrie 2022.

                                                                                                                        C.S.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu