vineri, 30 septembrie 2022

Serbările Toamnei a ajuns la a XVII-a ediție la Școala Gimnazială Mireșu Mare

 

  Când natura ajunge în amurgul pârguit al anului, când în faţa ochilor ni se desfăşoară un tablou mirific, în care culorile se luptă pentru supremaţie, nu poţi să nu aduci un omagiu toamnei. Așa se întâmplă de mulți ani la școala noastră iar prin acest demers dorim să valorificăm potenţialul creativ al copiilor preşcolari şi şcolari mici, a elevilor din ciclul gimnazial, (foarte implicați în acest an), sub îndrumarea harului cadrelor didactice.

Pe mesele întinse am remarcat aranjamente florale deosebite, pinguini, delfini, șoricei confecționați din legume și fructe, coșulețele toamnei, compoturi, gemuri iar eleva Coțan Damaris Cristina, din clasa a IV-a, a fost aleasă Zâna Toamnei 2022.

Prin aceste demersuri creative ne înfrumuseţăm viaţa, educând totodată tinerele vlăstare spre a-şi dezvolta gustul pentru frumos, a aprecia şi realiza creaţii artistice individual sau în grupuri.

Elevii au fost recompensați cu diplome iar multe dintre produsele expuse (struguri, mere, pere, castane) nu au mai ajuns acasă, ci au fost mâncate cu poftă de cei care le-au adus și de către colegii lor de clasă.

                                                                           Prof. înv. primar Ana Dragoș, consilier educativ






 


















































Foto: GDL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu