vineri, 30 septembrie 2022

TRIPLĂ LANSARE DE CARTE!!!

 

Un eveniment Literar de excepție care a avut loc la Hotelul Internațional Sinaia în 3 Iulie 2022, prin Lansarea celor 3 Cărți ale Distinsei Scriitoare MihaelaC. D.

„Prin ochii mei ” , „ La casa de Nebuni ” și „Dialog peste Ocean ” Cartea este o punte de poeme pentru suflet, scrisă de doua perle ale literaturii Române, Mihaela CD și Trandafir Sîmpetru. Editate de Editura Globart Universum.

( Canada) și Trandafir Simpetru( România), apărute la Editura Globart Universum, Montreal, Canada, publicate de Domnul Senior Johnny Ciatlos-Deak, soțul Doamnei scriitoare Mihaela  C.D.

Este o familie minunată, două bijuterii literare Române care își desfășoară activitatea literară în Canada dar au venit cu o dorință fierbinte de a-și publica cărțile în Romania, țara în care s-au născut și s-au format ca oameni de valoare plini de lumină și cuvânt.

Cărțile scrise de Doamna Mihaela C.D. sunt un model de iubire, dăruire și responsabilitate pentru cititori, cărțile sunt încununate cu succes în profesia sa de poetă , scriitoare, cronicar și un bun jurnalist.

Sub aripa de lumină a creatorului l-a avut ca om de valoare și încredere pe soțul său care a susținut-o prin labirintul literar cu multă dragoste și respect.

De asemenea am fost profund impresionată de colaborarea Doamnei Mihaela C.D. cu Domnul Senator al Poeziei Românești Trandafir Simpetru printr-o magie de cuvinte în care versurile curg cu măiestrie peste Ocean, pe tărâmul sfânt al poeziei.

Felicitări din suflet amândurora cu mult respect și considerație și în aceiași măsură Domnului Johnny Ciatlos-Deak pentru activitatea sa literară de a promova literatura în toată lumea.

Evenimentul de la Sinaia ne-a adus pe toți Poeții și Scriitorii alături de dvs, într-un climat cald al poeziei, muzicii și dansului românesc.

 Felicitări, organizatorilor și tuturor participanților din familia noastră literară.

Sunt onorată de participarea mea la această Lansare de carte.

Dumnezeu să binecuvânteze pe toți creatorii de frumos, cu mințile luminate și mâinile lor pine de trudă și dăruire!

Vă mulțumesc din suflet pentru darurile de suflet, (cărțile oferite) vă îmbrățișez cu respect și prețuire.

Autor: Ecaterina Rolea

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu