marți, 28 februarie 2023

Scrisoarea ta pe februarie este aici, la fel și atelierul gratuit de mărțișor!

 

 
 

 

Salutări!

Vine, vine primăvara! 🌸 E timpul să ne amintim că tehnologia este o unealtă care ne ajută zi de zi, că este distractiv să descoperim și să dezvoltăm jocuri, aplicații, daaaarrr este important și să ieșim în lume și să petrecem timp offline.

Acestea fiind spuse te provocăm ca în luna martie să:

  • explorezi un parc nou,
  • să bifezi o nouă carte citită și să ne-o recomanzi și nouă. Pentru inspirație poți oricând să te bazezi pe Briana, cursant Code School Clubs. Aici găsești recenziile ei de cărți. Website-ul l-a făcut singură după ce a participat la cursul de HTML.
  • să încerci un joc de societate.

Pe blog găsești și mai multe idei de activități. Aici este unul dintre cele mai apreciate articole despre activități extrașcolare și extracurriculare de la noi.


Atelier gratuit de programare cu un strop de iubire

Îl cunoști pe Tudor? A dăruit mamei un mărțișor digital cu un mesaj pliiiiinnn de iubire. Mărțișorul l-a dezvoltat în Scratch, de la zero, fără să mai fi programat vreodată.

Te invităm și pe tine să vizionezi atelierul gratuit care învață copiii cu vârste între 6 și 10 ani să creeze un mărțișor digital. Îi ajută să folosească timpul la calculator pentru a învăța, le dezvoltă gândirea logică, le arată o parte din bazele programării, dar mai ales, le aduce o mare bucurie! Le oferă ocazia să dăruiască mămicilor un mărțișor creat de ei, de la zero.

Accesează atelierul și oferă linkul mai departe pentru a duce la cât mai mulți copii bucuria de a crea un mărțișor digital.


Informații utile, la tine în buzunar

La noi pe social media găsești informații bune pentru părinți pe care le poți accesa oricând de pe telefon.

Te invităm să ne urmărești pe:

Facebook

Instagram

TikTok

YouTube

 

La final de scrisoare lansăm și o invitație la discuție. Spune-ne prin reply la acest email părerea ta despre atelierul gratuit de mărțișor.

 

Copilul tău nu este la Code School Clubs? Înscrie-l aici la o ședință gratuită de evaluare și află ce curs de programare i se potrivește.


Cu drag,

Echipa Code School Clubs

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu