vineri, 17 februarie 2023

Ședință de cenaclu la Liga Scriitorilor Maramureș. Invitat special folkistul Eugen Marchiș

 


Sâmbătă, 18 februarie a.c., are loc o noua zi de cenaclu cu tema: ”Constantin Brâncuși si arta vizuală”. 

Vă anunțăm de asemenea că a apărut  nr.19/2023 al revistei Freamăt. În acest număr publică: Carmena Felicia Baintan (eseu si poezie), Aurelia Oanca (recenzie), Lucia Cosmina Vlad, Mihaela CD, Gigica  Ivonette Peptanaru, Ioan Andreica, Maria Berciu, Olimpia Muresan, Dana Dico, Elena Borcuti, Daniela Micu, Radu Botis, Doina Pană, Viorel Pop, Nicolae Dumitru, Smaranda Iuga, Zaharie Bledea, Gelu Dragoș,  Lucia Virginia Pop. In memoriam Dragomir Ignat.

Tuturor le doresc spor la treaba si multă  inspirație!


Carmena Felicia BĂINȚAN,

președintele LSR Maramureș



2 comentarii:

  1. MARCHIS DAN VASILE17 februarie 2023 la 20:55

    Ce tot vorbești!Din vechea breaslă a poeților consacrați nu mai merge nimeni la cenaclul Floricai Bud sau la LSR, filiala Maramureș. Tu nu vezi asta?! Eu primesc sute de materiale pe mail pentru revista SINTAGME CODRENE, de la scriitori din 5 țări. De ce mesaje vorbești,ha,ha,ha de la invidioși anonimi pe care nu-i publică nimeni în reviste de prestigiu. Am apărut și în recentul număr al prestigioasei reviste ARENA LITERARĂ, dar încă nu este dată la lectură în public până după întrunirea Cenaclului revistei, de la București, care are loc astăzi. Tu faci clasamente că cine este anonim și cine este consacrat? Ha,ha,ha. Am auzit o și pe asta de parcă nu am avut pe ce mă mira cât este acest sistem de socializare de vast. După cum văd că la ce reviste ești colaborator, încă nu ai pășit înafara revistei Freamăt sau a lui Vasile Bele. Tu îmi spui mie anonim când sunt colaborator permanent al revistei de mare prestigiu Literatura de azi, condusă de marele scriitor și critic literar Daniel Cristea-Enache, în care marți sau miercuri voi publica la rubrica mea de autor a unsprezecea oară. Sunt colaborator la 8 reviste care mă publică trimestrial și tu vorbești de unii invidioși și răutăcioși care dau comentarii fără noimă pe blogul tău la care dacă îl scoți pe Facebook să-l vadă lumea dau like-uri abia câte doi,trei pe zi. Asta nu o vezi? Eu nu reușesc să citesc zecile de materiale primite săptămânal prin mail pentru revistă și tu faci pronosticuri de capul tău, că cine este anonim și cine nu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu discut cu analfabeti functionali! Si nu-mi schimb principiile! Te rog lasa-ma in pace, scai de guba ce esti! Frustratule! ”Poietule” prestigios...

    RăspundețiȘtergere