luni, 23 martie 2020

Familia Alexandrei Măceșanu, anunț sfâșietor de ultimă oră. Ce s-a aflat despre cazul Caracal



 Familiile Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu își cer fetele, printre lacrimi, de 8 luni încoace. Victimele lui Gheorghe Dincă sunt departe de a fi găsite și verdictul în cazul inculpatului de asemenea. Din urmă vine un anunț sfâșietor din partea familiei eroinei, după cum a fost numită fata din Dobrosloveni care a sunat la 112, apoi a fost parcă înghițită de pământ.

Anunțul familiei Alexandrei Măceșanu. Ce s-a aflat despre cazul Caracal

Alexandru Cumpănașu, unchiul victimei lui Gheorghe Dincă, a susținut că ancheta nu înaintează deloc. Din cauza contextului dramatic în care ne aflăm, procesul va fi cu mult încetinit. Drept urmare, familia fetei și-a expus durerea în mediul online.
„M-au întrebat mai mulți prieteni în ultima vreme despre Alexandra și Luiza… Și de ce nu mai vorbim de ele. Vreau să vă spun atât: nu este zi în care să nu ne gândim la ele și familia mea evident, să ne întrebam unde sunt, ce se întâmplă și măcar care este adevărul în cazul Alexandrei‼

Familia Alexandrei Măceșanu, anunț sfâșietor de ultimă oră. Ce s-a aflat despre cazul Caracal

Au reușit cu COVID-19 să acopere până și întrebarile în acest caz. Unde să dezbatem? Și să dezbatem ce? Disperarea familiilor?Sau nepăsarea statului? Care post TV mai vrea asta acum? În vremurile acestea agenda publică este ocupată cu grijile fiecăruia pentru familia lui! Și nu este nimeni de condamnat pentru asta!”, a transmis Cumpănașu.

Dincă, audiat prin videoconferință

Epidemia resimțită și la nivelul României a ajuns să afecteze modul în care se desfășoară toate activitățile, inclusiv cele de ordin legal. Astfel, și în cazul Caracal au fost luate măsuri speciale. Cei doi inculpați, Gheorghe Dincă și complicele său, Ștefan Risipițeanu, au fost audiați de către magistrați prin videoconferință. Ce vremuri ciudate trăim!

Sursa: IMPACT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu