vineri, 27 martie 2020

Teorie despre virusul coronavirus


Se răspândește. Are mutații. Devine virală.
Este vorba despre coronavirus? Nu, e vorba despre teoriile despre coronavirus.
Este un virus natural. / Nu, este o armă biologică.
Este mai puțin periculoasă decât gripa sezonieră. / Este mai rea decât gripa spaniolă.
Numărul morților este ascuns. / Numărul morților este umflat.
A fost patentată în 2015. / Nu, nu a fost în realitate așa.
A fost declanșată dintr-o eroare. / A fost declanșată cu un scop. / Nici măcar nu există.
Da, sunt tot atâtea teorii despre coronavirus (Covid-19) pe cât de mulți sunt oamenii care vorbesc despre boală. În realitate, eu nu știu ce este cu acest virus, de unde a venit și nici voi nu știți mare lucru.
Dar există ceva ce știm indiferent de unde a venit virusul sau dacă el există în realitate. Zarva, frica și panica și iadul care înconjoară această (presupusă) epidemie vor fi cu mult mai rele decât ar putea fi vreodată boala. Deoarece, așa cum am tot repetat în ultimii zece ani, un atac biologic (real sau făcut în laborator, sub steag fals sau de altă natură) reprezintă acoperirea perfectă pentru a bifa un număr mare de cerințe din lista globalistă. Și cu cât populația se panichează mai tare cu atât devin mai ușor de manevrat în mâinile globaliștilor.
Iată cinci teme care li se servesc de minune puterilor-care-nu-ar-trebui-să-fie-la-putere, pe măsură ce lumea se dă de ceasul morții panicată de coronavirus.
1. Control și supraveghere a populației fără precedent.
După cum cititorii Corbett Report știu de acum, China reprezintă din multe puncte de vedere modelul pentru Minunata Lume Nouă tehnocratică a secolului XXI. Punctaj de credite sociale, recunoaștere facială pe rețelele CCTV, internet controlat de guvern sunt cele mai evidente exemple ale felului în care guvernele vor căuta să controleze și să supravegheze populația în viitor. Așadar, nu este de mirare că în China, epicentrul acestei noi epidemii, se realizează noi și până astăzi nevisate modalități de a ține populația în lesă în timpul crizei.
Primul lucru care trebuie subliniat este dimensiunea proiectului pe care îl propune guvernul chinez. Carantina din Wuhan de luna trecută, un oraș cu 11 milioane de oameni, a fost deja cea mai mare carantină din istoria umanității. Dar când carantina s-a extins pentru a include întreaga provincie Hubei – cu o populație de 57 de milioane de oameni – dimensiunea carantinei a devenit aproape inimaginabilă. Cum ar putea fi menținută o astfel de carantină?
Ei bine, după cum am văzut cu toții, ea poate fi realizată prin vechea metodă a forței brutale. Când sunt dubii, este suficient să-i sudezi ușa persoanei bolnave astfel încât să nu poată părăsi camera!
Dar pentru a controla milioane de oameni ai nevoie de suport tehnologic. Și astfel, guvernul chinez a desfășurat toate instrumentele din arsenalul său pentru a monitoriza și a menține restricțiile asupra cetățenilor și a mișcărilor lor.
Drone care amenință pe oricine se plimbă fără o mască? Bifat.
Un sistem de supraveghere video numit – nu poți inventa așa ceva – Skynet pentru a-i detecta pe cei care evadează din carantină? Bifat.
Un sistem de rating colorat pe o aplicație de plată a telefonului mobil care identifică oamenii în funcție de grupa de risc ca purtători ai virusului în funcție de plățile făcute și de istoricul călătoriilor? Bifat
Dacă vă gândiți la o modalitate sinistră și invazivă de a urmări și controla populația, puteți paria și ultimul bănuț că statul chinez deja s-a gândit la ea (și cel mai probabil a pus-o deja în aplicare).
Dar iată care este întrebarea fundamentală: când toate acestea iau sfârșit, credeți că statele vor băga înapoi la cutie toate aceste tehnologii și sisteme? Sau credeți că odată ce nivelul acesta de control devine ceva normal, totalitariștii din fruntea Partidului Comunist Chinez vor continua să-l folosească?
Și iată care este întrebarea și mai fundamentală: credeți că vreun guvern de oriunde de pe glob nu ar folosi această tehnologie pe propria populație dacă ar găsi o scuză la îndemână (precum o panică legată de un nou coronavirus)?
Răspunsurile sunt evidente, însă uitați-vă la condiționarea de tip pușcărie care a avut loc în aeroporturi în ultimele două decenii. Chiar și oameni care au crescut înainte de 9/11 pot cu greu crede că existau vremuri în care puteai să te sui într-un avion cu aproape nimic mai mult decât o trecere printr-un detector de metale. Ce? Vrei să-ți iei cu tine o sticlă cu apă? Ce-ai, ai înnebunit? În doar 20 de ani, întreaga experiență a traficului aerian a fost transformată în întregime și nicio declarație a victoriei în așa numitul „Război împotriva terorii” nu va mai aduce înapoi vechile protocoale de siguranță aeriană.
Iar pentru aceia care trăiesc suficient de mult în carantină, supravegherea completă din partea statului a fiecărei mișcări, achiziții și interacțiuni va deveni doar un fapt normal al vieții. Aceste instrumente de control sunt aici pentru a rămâne și cu cât vor dura mai mult carantinele și cu cât vor fi mai extinse, cu atât se va merge mai departe în condiționarea publicului pentru a le accepta.
2. Un cec în alb acordat marilor companii farmaceutice și Organizației Mondiale a Sănătății (OMS)
Când un detectiv încearcă să rezolve o crimă, este crucial să întrebe cui i-a folosit crima. Deși poate fi ceva circumstanțial, a stabili beneficiarii unei crime îți poate indica cel puțin unii dintre suspecți.
În cazul acesta, însă, întrebarea cine beneficiază are un răspuns simplu: OMS. În timpul crizei de gripă porcină care nu a existat, al crizei Ebola care nu a existat, al crizei zika care nu a existat, OMS a fost condusă de Margaret Chan. Sub conducerea lui Chan, OMS a declarat în 2009 că gripa porcină este o „pandemie globală”, o mișcare care în mod automat a făcut ca miliarde de dolari să treacă de la guverne la producătorii de vaccinuri. A fost o mișcare coruptă, desigur, și chiar Consiliul Europei s-a simțit obligat să noteze că membrii consiliului OMS se aflau în consiliile de administrație ale producătorilor de vaccinuri care au beneficiat de pe urma acestei decizii.
Așadar, cine conduce de data aceasta OMS? Ei bine, nu este Margaret Chan, care a demisionat în 2017, ci Tedros Adhanom Ghebreyesus un politician eitiopian, care este primul director al OMS care nu este nici măcar doctor. El are o licență în biologie obținută la Universitatea din Asmara (Eritrea) și a ocupat o funcție minoră în Ministerul Sănătății sub dictatura marxistă a lui Megistu, după care „a devenit ministrul Sănătății între 2005 și 2012 sub primul ministru Meles Zenazi. Apoi l-a întâlnit pe Bill Clinton și Fundația Clinton. De asemenea, a construit o relație apropiată cu Fundația Bill și Melinda Gates. În calitate de ministru al Sănătății, Tedors a fost președinte al Fondului Global pentru combaterea SIDA, TBC și malariei, organizația fondată de tot de Bill Gates. Fondul Global a trecut prin numeroase scandaluri de corupție și fraude.”
Ah, vreți să spuneți Fundația Gates și Alianța GAVI pentru vaccinare care sunt cei mai mari sponsori ai OMS? Fundația Gates care a fost corganizatoare a „exercițiului de pandemie extinsă” Event 201, desfășurat la New York în octombrie anul trecut și care a imaginat întregul scenariu al coronaviruslui pe care îl trăim acum? Exact. Despre acești oameni și organizații vorbim.
Și cum va salva lumea OMS? Cu medicamentele companiilor, normal. Guvernele pregătesc deja zeci de milioane de dolari pentru a finanța cercetările pentru un vaccin. Și există deja multe miliarde pregătite pentru producătorii care vor aduce acest vaccin pe piață.
3. Un pretext pentru a implementa legea marțială medicală.
În urmă cu un deceniu, în mijlocul agitației produsă de gripa porcină, am realizat un podcast legat de legea marțială medicală. În acel episod am prezentat modul în care guvernele diverselor state din lume (inclusiv cel al SUA) au legiferat în tăcere reglementări care le permit să implementeze legea marțială în cazul unei pandemii globale. Aceste măsuri le permit să bage în carantină și să încarcereze cetățenii suspectați de infecție și le permite să administreze ce medicamente consideră ei că sunt necesare (inclusiv vaccinuri) pentru a stopa răspândirea infecției.
În SUA, legislația a luat forma The Model State Emergency Health Power Act, un act proiectat de Centrul pentru Prevenirea și Combaterea Bolilor. Acest act conferă statului puterea de a băga în carantină, a vaccina și a mobiliza armata pentru a introduce procedurile necesare pentru combaterea epidemiei.
Desigur că cetățenii statelor occidentale civilizate, care credeau că legea marțială este doar pentru republici bananiere și pentru țări exotice din Est, vor simți pe propria piele gustul amar al acestei medicamentații.
Australia tocmai și-a activat planul de urgență în caz de pandemie care îi dă guvernului puterea de a stopa evenimentele publice, a-i forța pe oameni să lucreze de acasă, etc. Ca să nu rămână mai prejos, Consiliul Federal Elvețian tocmai a declarat „o situație specială” care îi permite să emită ordonanțe de poliție de urgență „fără o bază în legea federală”. Unele dintre puterile pe care și le asumă acum Consiliul includ puterea de a impune vaccinuri obligatorii, a ordona carantine și a interzice evenimentele și a închide instituții.
Acum, Marea Britanie, SUA și alte țări își șterg praful de pe planurile lor de urgență și se pregătesc de legea marțială.
În același spirit, Brad Connet directorul companiei medicale Henry Schein Inc a afirmat: „legea marțială poate intra în funcțiune rapid. Un plan marțial poate fi aplicat și stimula schimbări foarte rapid.”
Cu siguranță că poate. Și ce spațiu credeți că le va fi lăsat de către guverne celor care vor să critice acest aspect? Ei bine, niciunul. Dar cum vor opri răspândirea informației în această epocă a social media, 24/7?
Amuzant că întrebați, deoarece asta ne duce la următorul punct din agendă.
4. Un pretext pentru a cenzura internetul.
Este foarte posibil ca această panică să reprezinte scuza perfectă pentru ca guvernele să-și flexeze mușchii pentru a cenzura internetul.
Zero Hedge deja s-a văzut cu contul de Twitter suspendat pentru că a postat afirmațiile unui om de știință chinez care lucra într-un laborator din Wuhan. Acțiunea a fost luată în numele politicii Twiter despre „abuz și intimidare”, dar dat fiind faptul că siteul nu a făcut altceva decât să posteze ceea ce exista deja public despre omul de știință, pare mai degrabă că aceasta este parte dintr-o campanie de a controla narativul despre coronavirus.
Pe măsură ce informațiile alternative despre virus, despre originea lui și despre vaccinurile care îl vor „trata” inundă netul, o campanie de propagandă cum nu am mai văzut până acum va fi desfășurată pentru a-i descrie pe cei care colportează aceste informații ca niște amenințări la ordinea publică. Vor fi eliminați de pe internet, fără îndoială, în aplauzele marii părți din populație. Și odată având acest precedent, este o chestiune de timp până când orice informație care contestă puterea va fi considerată „o amenințare la adresa ordinii publice” și va fi ștearsă de pe internet.
La evenimentul coorganizat de Bill și Melinda Gates, în care era vorba de un scenariu pandemic, s-a adus în discuție și stoparea „răspândirii informațiilor false”. Soluția lor: închiderea internetului și cenzura, desigur!
5. Grăbirea crizei economice
Presupunând că virusul se răspândește global, este foarte probabil că aceasta va fi cea mai mare criză economică din viața noastră de până acum.
Pe măsură ce se extind carantinele, evenimentele publice sunt suspendate, afacerile se închid iar activitatea economică în general se întrerupe, nu este nevoie de un geniu pentru a trage concluzia că ne aflăm în mijlocul unei crize economice globale de proporții.
Dat fiind că primele carantine au început în China, adică în cel mai important punct de producție al planetei, vom vedea cum mulți producători de bunuri de consum vor avea probleme extraordinare în viitorul apropiat. Telefoane mobile. Mașini. Chiar, printr-o ironie perversă a sorții, furnizori de produse medicale. Și asta este doar partea vizibilă din ceea ce promite a fi o răsturnare gigantică.
Și iată care este partea cea mai rea. Chiar dacă toată lumea de pe planetă s-ar vindeca prin minune peste noapte de boală și nu ar mai exista nicio carantină, efectele acestei întreruperi își vor face simțite efectele negative multe luni de acum încolo. Dar pe măsură ce panica și frica se vor răspândi de la un continent la altul, efectele vor deveni din ce în ce mai rele (…) Indiferent dacă acest coronavirus este natural sau creat în laborator, efectele sale economice vor fi foarte foarte puternice.
În concluzie, panica acestui virus este un impuls uriaș pentru agenda globalistă.
Am auzit recent ideea că în cazul în care vom ajunge la pandemie, agenda globalistă va fi dată înapoi cu zeci de ani. La urma urmei, un eveniment ca acesta îi va învăța pe oameni o lecție dură despre autosuficiența națională și problemele unui lanț de aprovizionare global, nu-i așa?
Desigur că nu. Nu aceasta este concluzia pe care o persoană rațională ar trage-o dintr-un astfel de eveniment. Drept urmare, globaliștii ne vor băga pe gât exact ideea contrară: criza va demonstra nevoia unei integrări și mai globale la toate nivelele private și publice ale societății.
Nu mă credeți? Citiți atunci comunicatul de presă difuzat de John Hopkins și Event 201 cu o lună înainte ca „Wuhan” și „coronavirus” să devină teme de discuție zilnice: „Următoarea pandemie severă nu va duce doar la îmbolnăviri mai rele și la pierderi de vieți, dar ar putea avea în cascadă efecte economice și sociale care ar putea contribui la impactul și suferința globală. Eforturile de a preveni astfel de consecințe sau de a răspunde la ele pe măsură ce apar vor necesita nivele de colaborare fără precedent între guverne, organizații internaționale și sectorul privat.”
Ah, da, desigur. La urma urmei, după cum s-a exprimat marele globalist Rahm Emanuel la ultima catastrofă financiară „nu trebuie să lăsăm niciodată o criză bună să se irosească.” Chiar credeți că această „criză” (reală sau imaginară) va fi o excepție?

de James Corbett

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu