duminică, 31 martie 2019

CFR Cluj Napoca - Astra Giurgiu 1-0, în runda a treia din play-off-ul Ligii I


 CFR 1907 Cluj Napoca a câştigat meciul din runda a treia din play-off-ul Ligii I, contra Astrei Giurgiu, scor 1-0, iar echipa lui Dan Petrescu îşi păstrează avantajul de 7 puncte în fruntea clasamentului.
Ardelenii, la primul meci după revenirea lui Dan Petrescu pe banca tehnică, au ratat mai multe ocazii prin Billel Omrani şi Thierry Moutinho, însă portarul Lazar a fost la post.
În cele din urmă, mijlocaşul Mihai Bordeianu (27 de ani) a înscris unicul gol al partidei, în minutul 60, cu un şut expediat de la aproximativ 25 de metri.
S-a terminat 1-0, iar campioana României ajunge la 36 de puncte, ocupând fotoliul de lider. Ardelenii sunt urmaţi de Universitatea Craiova (29p) şi FCSB (28p), care au un meci mai puţin şi se vor întâlni în meci direct duminică. De partea cealaltă, Astra Giurgiu rămâne pe locul cinci, cu 21 de puncte.
Formulele de echipă:
CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora - Deac, Bordeianu, Djokovic - Ioniţă (46' Moutinho), Omrani (88' Bud), Păun (86' Costache)
Astra: Lazar - Belu, Cestor (50' Erico), Crişan, Radunovic (85' Balaure) - Butean, Mrzljak, Romario, Gheorghe - Roşu (72' Biceanu), Llullaku
                                                          ************
A fost scandal la vestiare după meciul dintre CFR Cluj Napoca şi Astra Giurgiu, tensiunea a escaladat în drumul spre vestiare şi a pornit un schimb de replici dur între cele două tabere.
Conform Digisport, preşedintele lui CFR Cluj, Marian Copilu i-ar fi reproşat lui Azdren Llullaku faptul că meciul cu FCSB a fost blat: “Aţi stat capră cu Steaua!”. De aici a pornit o dispută, care a fost însă înnăbuşită rapid. Cu toate acestea, Claudiu Belu, jucător care este aproape de FCSB, a taxat CFR Cluj aruncând cuvinte dure:
„Suntem foarte supăraţi. Nu ne-a ieşit jocul azi. Da, a strigat careva ceva, dar nu ştiu exact ce, i-a deranjat mult pe Llullaku şi pe ceilalţi colegi. Era ceva legat de meciul nostru cu FCSB (n.r. 2-0 pentru stelişti), se făcea referire la el. Dar cine vorbeşte?! CFR Cluj?! Să îşi vadă de jocul lor, minge sus, lungă şi pe-a doua şi sar la bătaie… Dacă asta este campioana României…De aia nu mai jucăm pe nicăieri”, a spus Belu după meci.
Dacă a fost blat sau nu, credem că este treaba Federaţiei Române de Fotbal să ne spună dar şi a altor organe de specialitate...


                                                                          Cristi SOMEŞAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu