joi, 28 martie 2019

Simona Halep a fost eliminată de Karolina Pliskova în semifinalele turneului WTA de la Miami


Sportiva ceha Karolina Pliskova s-a impus cu scorul de 7-5, 6-1 la capătul unei partide întreruptă  de mai multe ori din cauza averselor de ploaie, în fața numărului 2 mondial, românca Simona Halep.
Început cu o întârziere de 45 de minute față de ora prevazută, meciul dintre Simona Halep și Karolina Pliskova a avut un start echilibrat, iar cele doua tenimene au mers cap la cap până la scorul de 3-3, moment in care jocul a fost întrerupt pentru o oră, din cauza ploii torențiale care s-a abătut asupra arenei din Miami.
La revenirea pe teren, jocul a părut că și-a pierdut din intensitate, iar Simona s-a distanțat la 5-3 și a servit pentru câștigarea primului set la scorul de 5-4. Din acel punct, ceva s-a rupt, însă, in jocul reprezentantei noastre, iar jucatoarea din Cehia a revenit fantastic.
Nici măcar intervenția lui Daniel Dobre n-a oprit căderea Simonei, iar Pliskova, din ce in ce mai încrezătoare în joc, și-a adjudecat primul set cu 7-5.
Setul  doi a fost practic fără istoric, jucătoarea aflată pe locul 5 în clasamentul WTA câștigând toate cele 5 game-uri disputate înainte ca partida să fie din nou întreruptă de ploaie și amânată pentru vineri seara.
Revenite pe teren la scorul de 5-0, cele două au mai caștigat câte un game fiecare, suficient pentru ca Pliskova să meargă în finală cu Ashleigh Barty.
Scor final: Simona Halep - Karolina Pliskova 5-7, 1-6
                                                                                         Cristi Someșan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu