joi, 21 martie 2019

Recea a câştigat Cupa Satelor în Maramureş


 Echipa din Recea a câștigat locul I la Cupa Satelor în Maramureș, ediția 2018/2019, și va reprezenta județul la faza regională. Cupa Satelor este o competiție națională destinată copiilor născuți după 1 ianuarie 2006  din satele și comunele din România.
Cicârlău, Recea și Ocna Șugatag sunt echipele care s-au calificat la turneul final al Cupei Satelor în Maramureş. Turneul a avut loc duminică, 17 martie 2019, pe terenul din sat Săsar.
 S-au înregistrat următoarele rezultate: 
  • Ocna Șugatag - Recea 0-5, 
  • Cicârlău - Ocna Șugatag 1-0, 
  • Recea - Cicârlău 1-1.

 Cele trei echipe participante la faza finală din Maramureş au fost premiate cu cupe, medalii, diplome din partea Asociației Județene de Fotbal Maramureș (AJFMM). De asemenea, cele trei finaliste au primit mingi în baza parteneriatului AJFMM cu Alexandrion Group prin Fundația Alexandrion. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către Zoltan Szekely şi Emil Kemenes din partea AJFMM.
Recea va reprezenta județul Maramureş la etapa regională care este programată pentru 1 aprilie – 15 mai 2019, alături de campioanele din Cluj, Bistriţa Năsăud, Sălaj, Bihor şi Satu Mare.
Locul I de la fiecare turneu zonal se va califica la etapa națională care va avea loc în 25 mai – 10 iunie 2019.


Sursa: AJF Maramureş


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu