marți, 23 iulie 2019

Discuții pentru o echipă de fotbal puternică a Maramureșului

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Valer Zetea a făcut o vizită în Recea pentru a discuta cu conducerea echipei de fotbal din comună despre modalitățile în care poate fi finanțat acest club pentru a ajunge o emblemă a sportului cu balonul rotund.
”Am stabilit o foaie de parcurs alături de conducerea echipei din Recea. Sunt câțiva pași pe care trebuie să îi parcurgem împreună până în 2020, iar primul îl reprezintă o finanțare consistentă din partea Consiliului Județean Maramureș a actualei echipe. Vorbim despre câteva sute de mii de lei – din care 300.000 au fost deja alocați pentru turul campionatului – pentru atacarea primei poziții care duce la promovarea în Liga 2. Va urma, apoi, constituirea unei asociații sportive în jurul Consiliului Județean care să preia frâiele echipei și, implicit, este necesară schimbarea denumirii echipei. Maramureș este brandul pe care Consiliul Județean îl promovează iar echipa trebuie să se denumească corespunzător. Vom munci pentru ca bugetul viitor al echipei să fie asigurat și din sponsorizări, iar implicarea Consiliului Județean în acest proiect va asigura seriozitatea proiectului în ochii sponsorilor”, a precizat șeful administrației județene, Gabriel Valer Zetea.
Președintele Consiliului Județean a subliniat că se dorește alocarea unei sume suficiente pentru construcția unei tribune, în anul 2020, pe partea opusă celei existente.

”Am intrat deja în discuții cu Compania Națională de Investiții pentru construcția unui stadion nou, de 7.000 de locuri, între Recea și Baia Mare, stadion care poate fi casa acestei noi echipe a Maramureșului. Ne dorim, totodată, dezvoltarea unei strategii pe termen mediu pentru grupele de copii și juniori, concomitent cu întărirea actualului lot cu jucători promițători și dornici de afirmare, dar care să nu împovăreze excesiv bugetul echipei cu salarii exorbitante pentru acest nivel. Voi propune acest proiect plenului Consiliului Județean Maramureș și sper să am susținerea consilierilor județeni”, a conchis Gabriel Valer Zetea, președintele CJ Maramureș.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu