marți, 23 iulie 2019

Florin Călinescu, ales președintele Partidului Verde, apoi dat afară de la Pro TV!

Florin Călinescu a intrat în politică de trei zile și a devenit președintele Partidului Verde. Juratul de la Românii au talent a mai cochetat cu politica din partea PNL, însă acum este convins de formațiunea pe care a ales-o, cea ecologistă. Formațiunea nu este una de ici, de colo, căci a dat cel puțin un nume cunoscut în politica noastră, iar acela este candidatul Remus Cernea, cel care nu s-a remarcat suficient de mult la prezidențialele din 2009, dar care a stârnit controverse cu propunerile sale legislative.
Formațiunea a fost condusă în trecut de un fost deputat PSD și s-a angrenat în USL, pe vremea în care PSD și PNL erau împreună împotriva fostului președinte al României, Traian Băsescu. Partidul înființat în anul 2005 a dat doi politicieni cunoscuți: Remus Cernea și Ovidiu Iane, cel din urmă devenind deputat social-democrat.
La alegerile prezidențiale din anul 2014, Partidul Verde, cotat cu mai puțin de 3% în sondaje, l-a susținut pe actualul șef al statului, Klaus Werner Iohannis. Cel mai probabil asta l-a determinat și pe Călinescu să se alăture echipei Verzi, căci se cunosc afinitățile politice ale umoristului. Întrebarea care stă pe buzele tuturor este dacă acum, având în vedere că este politician cu acte în regulă, actorul va mai continua sau nu să participe în emisiunile de la PRO TV.
„Prin acest congres și prin alegerea ca președinte a actorului Florin Călinescu, verzii își întăresc poziția pe plan politic românesc și pornesc la drum puternici, încrezători pentru următoarele alegeri. Pe scena politicii românești se simte lipsa unui partid verde, se dorește apariția culorii verzi în cantități mari pe harta țării, iar 2019 poate să reprezinte un start puternic. Românii s-au săturat de galben, roșu, albastru, de personalități care au stat cocoțate pe diferite funcții, schimbându-și culorile din 4 în 4 ani, pozând ca salvatorii națiunii, dar în realitate sunt niște slugi umile banului, a interesului și lipsite de patriotism”, a transmis liderul Verzilor din Suceava, Dan Acibotăriță.

                                                                        știripesurse.ro.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu