marți, 23 iulie 2019

„Şoc în România”. Cum a tratat presa internaţională stopul cardio-respirator suferit de antrenorul Eugen Neagoe, la 3 ani de la decesul lui Ekeng


Presa internaţională nu a rămas imună în faţa problemei de sănătate a antrenorului lui Dinamo Bucureşti, Eugen Neagoe, în timpul meciului pierdut în faţa celor de la Universitatea Craiova, scor 0-2.
Tehnicianul în vârstă de 51 de ani a leşinat pe banca de rezerve în minutul 25, lucru care i-a speriat pe toţi cei prezenţi, iar presa internaţională a relatat subiectul .
Vestea despre Eugen Neagoe a ajuns şi în publicaţia din Italia, Gazzetta dello Sport, care a urcat un filmuleţ pe site şi a notat: "Şoc în România. Antrenorul lui Dinamo a suferit un infarct pe teren".
Turcii de la Sabah au prezentat pas cu pas evenimentul. În plus aceştia au scris şi despre problemele lui Neagoe cu fanii dinamovişti, dar şi de alimentaţia antrenorului din ultimele zile:
"În a doua etapă din Liga 1 din România, Dinamo Bucureşti a jucat pe teren propriu cu Universitatea Craiova, iar fanii fotbalului au trecut printr-un moment şocant. Antrenorul formaţiei gazdă Eugen Neagoe a suferit un stop cardio-respirator în timp ce stătea pe bancă. Potrivit presei locale, Neagoe era sub o mare presiune din cauza fanilor, care îl fluierau. O rudă a tehnicianului a spus că Neagoe nu a mâncat timp de două zile şi a consumat zeci de ceşti de cafea".
Şi francezii de la publicaţia "Le Figaro" au scris despre Eugen Neagoe:
"În minutul 25 al meciului, antrenorul român, care înainte a fost huiduit de fani pentru evoluţia slabă a echipei, a leşinat pe bancă după ce a vrut să le dea indicaţii jucătorilor".
BBC a scris despre stopul cardio-respirator suferit de Eugen Neagoe, dar a notat şi ceea ce s-a întâmplat în urmă cu trei ani, atunci când mijlocaşul Patrick Ekeng a murit pe teren din cauza unui stop cardio-respirator.
                                                                              MEDIAFAX

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu