miercuri, 10 iulie 2019

Simona Halep s-a antrenat cu Darren Cahill înaintea semifinalei de la Wimbledon!



Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) l-a avut din nou alături pe Darren Cahill, fostul său antrenor, la unul dintre antrenamentele dinaintea semifinalei cu Elina Svitolina (8 WTA) de mâine, 11 iulie 2019, aproximativ ora 15,oo. Partida va putea fi urmărită LIVE pe Eurosport.



Momentul a fost imortalizat, iar fostul lider mondial l-a publicat din nou pe contul de Instagram, la fel ca înaintea meciului Cori Gauff, pe care l-a câştigat fără probleme. Halep şi-a egalat cea mai bună performanţă la Wimbledon, după ce a ajuns din nou în penultimul act, la fel ca în 2014. Cu toate că a încheiat colaborarea cu Darren Cahill în noiembrie 2018, australianul e, cât poate de des, alături de Simona la turneele importante. Aşa s-a întâmplat şi la unul dintre antrenamentele dinaintea meciului cu Svitolina, din semifinalele Wimbledon 2019.
Alături de Darren Cahill, lângă Simona Halep, la antrenament, a fost şi managera Virginia Ruzici. Dacă se va păstra tradiţie de la partida cu Gauff, pe care Halep a câştigat-o lejer, 6-3, 6-3, Simona se va califica în finala de la All England Club. Partida Simona Halep - Elina Svitolina, din semifinalele Wimbledon 2019, se va juca joi, la oră ce urmează a fi anunţată de organizatorii turneului de Mare Şlem.


Sursa: Mediafax

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu