luni, 2 martie 2020

Performanta fantastica: Dinamo Bucuresti se califica in optimile de finala ale Ligii Campionilor la handbal masculin!



 Handbalul masculin din Romania traieste cel mai bun moment din ultimii 30 de ani!
Dinamo a reusit sa obtina calificarea in optimile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce a castigat mansa retur cu portughezii de la Sporting Lisabona, scor 26-24.
Dupa victoria fantastica de la Lisabona, scor 26-25, "dulaii" au reusit un nou meci mare, sustinuti de un public frenetic.
Gruparea din Stefan cel Mare a inceput meciul in forta si in prima repriza a avut si un avans de 4 goluri (14-10). Scorul la pauza a fost in cele din urma 14-12.
In partea secunda, "dulaii" au continuat sa joace la un nivel ridicat si sa ramana in avantaj, obtinand o calificare istorica in optimile de finala.
Principalii marcatori ai partidei au fost Asoltanei 7 goluri, pentru Dinamo, respectiv Ghionea 5 reusite, pentru Sporting.
Dinamo o va intalni in optimile de finala pe Paris Saint-Germain, o echipa de top si in handbalul masculin.
Meciurile din optimile de finala vor avea loc pe 18-22 martie (turul) si 25-29 martie (returul). Datele exacte urmeaza a fi stabilite ulterior.
Dinamo ajunge in optimile de finala ale acestei competitii pentru prima data in istorie.
La nivel de cluburi, handbalul este sportul numarul 1 in momentul de fata in Romania. SCM Ramnicu Valcea si CSM Bucuresti sunt calificate in sferturile Ligii Campionilor, iar Gloria Bistrita in sferturile Cupei EHF.

C.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu