joi, 25 martie 2021

(A)casa sufletului meu, o nouă carte semnată de dr. Ilie Gherheș


 O nouă carte semnată de prof. univ. dr. Ilie Gherheș. De această dată cartea, care poartă titlul ”(a)casa sufletului meu” reunește 54 de editoriale scrise de maramureșean pentru revista „Dacia nemuritoare” din București.

            Cartea ”(a)casa  sufletului meu” este cea de-a 7 scriere semnată de Ilie Gherheș.

”Am reușit să scot încă o carte, este o carte presărată, este o reverență a mea adusă Maramureșului, sunt 54 de editoriale care mi-au apărut în revista Dacia nemuritoare  de la București. Eu de aici din Maramureș scriu editorialul acestei reviste prestigioase care apare în capitala țării din 2016 și până astăzi. Sunt foarte fericit că pot să îmi spun punctul de vedere pe subiecte și evenimente din Maramureș dar și pe cele de interes național. Sunt foarte responsabil când vă spun că scriu istorie cu conștiința faptului că este viziunea mea despre istoria Maramureșului și în același timp îmi asum responsabilitatea că în timp s-ar putea să devină chiar și lectura generației mele despre istorie, despre istoria Maramureșului, despre istoria națională. De multe ori istoria este o sublimă ficțiune, în cazul meu sper să nu fie”, a declarat dr. Ilie Gherheș.


Dr. Ilie Gherheș a precizat că va rămâne în continuare consecvent misiunii lui de a scris cărți de istorie și a mărturisit că acum lucrează la mai multe cărți.

Sursa: MaraMedia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu