duminică, 28 martie 2021

Comunicat de presă - Editura Globart Universum - GENESIS - Amprente scriitoriceşti - INTERVIURI

                         Editura Globart Universum  lanseaza un nou proiect inedit!

Pornind de la sloganul  editurii  Globart Universum :”Spune lumii ca existi, spune lumii despre tine!”, editura montrealeza a lansat anul trecut un program de suflet:  Programul  de promovare al scriitorilor si artistilor romani contemporani, de pretutindeni. Primul proiect in acest sens a fost antologia Universum in 5 volume, care a reunit creatii ale scriitorilor romani contemporani, de pe intreg globul. Al doilea proiect in cadrul programului este antologia de arta in imagini  GLOBART, anuntata recent , deschisa inca pentru inscrieri si care se adreseaza ARTISTILOR romani de pretutindeni! 

In  cadrul Programului de promovare al scriitorilor si artistilor romani contemporani, de pretutindeni, editura  Globart Universum lanseaza un nou proiect: 

GENESIS-amprente scriitoricesti-interviuri 

Proiectul  GENESIS  insumeaza interviuri inedite cu scriitori romani de pretutindeni care au publicat fie in carti personale de autor  fie in volume colective, antologii si reviste tiparite de specialitate si  care, au lasat prin aceste publicatii o amprenta scriitoriceasca in literatura  contemporana.

Prin  proiectul GENESIS  editorul isi propune sa aduca in lumina reflectoarelor   personalitati literare ale vremii care vin sa povesteasca despre debutul lor scriitoricesc  si totodata vin sa prezinte cititorilor geneza cartilor/creatiilor publicate. Prin  proiectul GENESIS, scriitorii intervievati ajung mai aproape de inimile cititorilor din lumea intreaga. GENESIS va fi distribuitǎ in diverse biblioteci si centre culturale românesti aflate in Canada, USA, Europa si România.

Scriitorii  care doresc sa participe la acest  proiect inedit, se pot inscrie la adresa  de email interviurigenesis@poeziipentrusufletulmeu.com  pana la data de 15 aprilie 2021.

Conditii de participare: 

  • scriitorii romani de pretutindeni   care au  publicat in tara sau in strainatate in carti personale de autor sau in volume colective, antologii si reviste tiparite si care doresc sa participe la interviul editorului, raspunzand la intrebari in scris.
  • Pot participa la proiect inclusiv scriitorii romani  care au publicat carti  traduse in alte limbi.
  • Varsta minima  de participare 18 ani!
  • Nu pot participa la acest proiect  autori care au publicat numai  pe platforme si grupuri on line sau pe pagini facebook si care nu au aparut in nicio publicatie editata. Pentru  autorii/scriitorii/poetii  debutanti editura Globart Universum pregateste un alt proiect care va fi anuntat in lunile urmatoare!
  • Editorul isi rezerva dreptul de a refuza participarile pe care le considera nepotrivite proiectului.

Autorii participanti sunt rugați sǎ trimitǎ prin email:

  1. numele, prenumele autorului, adresa completǎ, numar, strada, oras, judet, tara, cod poştal+ nr telefon pt delivery
  2. un SCURT  cv de autor :  maxim o pagina de text  A5, in document Word, font Times New Roman de 12 cu diacritice. In acest SCURT  CV va rugam sa va referiti strict la activitea literara, publicatii,participari/colaborari, merite/diplome obtinute. Va rugam sa  nu trimiteti cv uri mai lungi de o pagina format A5!
  3. o fotografie bust a autorului  de rezoluție mare [cat mai clara posibil] preferabil sǎ fie fǎcutǎ pe un fond de culoare deschisǎ
  4. 1-2 fotografii  reprezentand coperta  cartii/cartilor/volumelor  publicate . Puteti trimite maxim 2 fotografii ale cartilor publicate, deci in cazul in care aveti mai multe carti publicate puteti face o fotografie comuna in care sa cuprindeti  mai multe carti/antologii  cu conditia ca  imaginea sa fie clara si lizibila ( sa se poata citi titlurile cartilor). 
  5. Autorii care se inscriu la proiect  vor primi prin email intrebarile interviului la care  acestia vor raspunde in scris prin email. 
  6. Taxa de inscriere la proiect  este 50 Euro si cuprinde editare,tehnoredactare, design, promovare. In pret sunt incluse  si doua  exemplare  GENESIS.  Autorii  care doresc  mai multe exemplare vor achita 25 euro pt fiecare exemplar in plus comandat. Taxele postale NU sunt incluse si difera  in functie de tara  in care locuiti!
  7. Plata exemplarelor comandate se va face in avans la inscriere prin butonul de plata de mai jos numai dupa ce in prealabil ati trimis un email  cu cv ul si  adresa dvs  si v-au fost calculate taxele postale care diferǎ in functie de numarul de exemplare  si țara de destinație Mai multe detalii prin email la adresa: interviurigenesis@poeziipentrusufletulmeu.com 

Vǎ asteptam cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu