joi, 25 martie 2021

Constantin Gheorghe: „SINGURA ieșire din criză este organizarea alegerilor anticipate!!"

 
România este în plin haos administrativ, urmare a ”feudalizării” instituțiilor statului, ONG-nizării funcției publice la vârful statului, incapacității actualei coaliții de a funcționa colegial, și a lipsei unui adevărat proiect politic, care să dea coerență guvernării și administrării statului. Pur și simplu decizia este paralizată, pentru că nimeni nu discută cu nimeni, și totul este judecat în logica pierderii sau a câștigului electoral. Faptul că Iohannis i-a urmat idiotului de Băsescu în rolul de președinte-jucător înrăutățește lucrurile. Este incapabil să arbitreze în Coaliție. În societate oricum este incapabil de ceva pozitiv, nu-l mai cred nici ai lui.

Repet: SINGURA ieșire din criză este organizarea alegerilor anticipate. Altminteri nu se va găsi o nouă construcție politică, construcție care să dea o majoritate guvernamentală. Iar performanțele guvernului Orban exclud un guvern minoritar.
Alternativa la alegerile anticipate, o spun foarte serios, nu poate fi decât un regim de mână forte, cu suspendarea Constituției, a instituțiilor politice, și conducerea prin decrete.

PS: Mutti Anjelika și-a asumat decizia, la care se lucra, de a băga Germania în casă de sărbători. Nu știm încă cine i-a dat șutul determinant în cur, dar gestul de a-și cere scuze, public, spune cât de periculoasă este starea de fapt din Germania, și cât de mari tensiunile sociale. S-o înțelege ceva pe la București?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu