joi, 25 martie 2021

Hai, nu spune !

 

 Încercam să  scriu domnului profesor Gelu Dragoș că în ultimul meu articol s-a strecurat  o greșeală, adică în locul celor „10 case” nu s-a construit ”Gold Plaza”, ci  două blocuri  cu 4 nivele. Gold Plaza s-a construit pe locul ”Fabricii de lapte”, care  construcție s-a amplasat pe arena de fotbal a echipei ”Dinamo Săsar”.    

Mulțumesc domnului profesor că și-a făcut timp și-mi permite a scrie în site-ul său – „MOARA  LUI GELU” - deci cu asta mă ocupam când am rămas uimit cam la fel ca bucureștenii care au văzut cum fulgeră pe ninsoare, știrea că primarul Piteștiului a construit ”Cel mai scump WC ” cu 400.000 de euro. Cred că acum se bucură  că este primul primar care a adus buda din fundul curții în centrul orașului. Inițiativa lui, poate de mulți lăudată  avea denumirea de „inteligentă”... cuvânt atribuit prin excelență omului. Nu ne punem întrebarea ce face cu inteligența o latrină, doar că acest cuvânt este sinonim cu ”Descurcăreț” și de aici curg întrebările pe jgheabul prostiei  și a lipsei de cultură. Totuși cred că suma care a băgat-o primarul în closet este prea mare, ca să merite ca  lui să i se aducă acest renume de om de...

    Poate totuși omul și-a amintit că a greșit folosind cuvinte împopoțonate pentru o „toilletă” dar oricum banii se pot recupera în 50 de ani din ce va strânge pe bilete... Cinste cui te-a ales și ți-a dat și banii de...  WC. Asta-i când toți cei ce nu pot lega pantalonii devin primari!

                                                                              Toma Gross  Rocneanu









 

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu