vineri, 26 martie 2021

Spetacol umanitar oferit de Ansamblul Folcloric Național „Transilvania” și Inspectoratul de Jandarmi Județean „Pintea Viteazul”!


 Pentru a treia oară împreună într-un spectacol umanitar, Ansamblul Folcloric Național „Transilvania” și Inspectoratul de Jandarmi Județean „Pintea Viteazul” Maramureș, alături de Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului, vă propun un eveniment cu muzică folclorică, patriotică, religioasă și dans. Evenimentul are un scop caritabil, donațiile participanților vor sprijini activitatea continuă a secției ATI a Spitalului de Pneumoftiziologie „Doctor Nicolae Rusdea” din Baia Mare.

Alături de cei din linia întâi este un spectacol live online, la care poate lua parte oricine dorește,  pentru a sărbători împreună 171 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române și pentru a fi alături de cei aflați în durere în această perioadă.

Evenimentul îi va găzdui pe invitații speciali: maestrul Dumitru Dobrican, Radu Ciordaș și Petrică Mureșan, cu participarea corpului de balet, sub coregrafia lui Emil Miheț și a orchestrei Ansamblului Folcloric Național „Transilvania”, sub dirijarea maestrului Eduard Albina și a artiștilor din cadrul M.A.I.: Băban Răzvan, Filip Cristian, Moldovan Patricia, Bud Ionuța Denisa, Filip Andrada, Domuța Mircea, Lung Antoneta, Buda Marius, Mihali Maria, Bența Adrian, Bologa Ștefan, Zola Nicolae, Anca Ionuț, Demian Iuliana și Silviu David.

Toți cei care doriți să fiți parte din această inițiativă, puteți să donați în următoarele conturi:
Cont curent RON: RO92BRDE250SV05512392500;
Cont curent EURO: RO59BRDE250SV10695762500.

Donațiile dumneavoastră vor sprijini activitatea continuă a secției ATI a Spitalului de Pneumoftiziologie „Doctor Nicolae Rusdea” din Baia Mare.

Sursa: MaraMedia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu