sâmbătă, 27 martie 2021

Dacă şi în Japonia...

 


Hotărât lucru, actuala societate se degradează pe zi ce trece. Nu mai există frică de Dumnezeu, nu mai există toleranţă şi iubire între semeni, nu mai există dragoste pentru ADEVĂR, RESPECT şi AJUTORARE. Banul, această invenţie diabolică şi păcatele lumeşti parcă le ia minţiile oamenilor, indiferent de ce statut social au. Respectul şi respectarea legilor este aleatorie!Gomora şi Sadoma a revenit pe pământ! De ce spun asta? Pentru că am citit o ştire trecută de multă lume cu vederea. Iat-o:

"Câţiva parlamentari japonezi au fost surprinşi petrecând în cluburi de noapte, în condiţiile în care autorităţile nipone le cereau oamenilor să stea acasă din cauza pandemiei COVID - 19. Premierul Yoshide Suga şi-a cerut scuze public în numele parlamentarilor petrecăreţi şi aşteaptă să-şi depună demisiile din parlament!"

Întrebarea şi nedumerirea este: Dacă şi la ei se întâmplă asta, atunci de ce să ne mai mirăm de ministrul Vela ori poliţiştii care trebuiau să vegheze la respectarea restricţiilor în capitală că petreceau în restaurante de lux?! Nu uitaţi, România este un sat mai mare fără câini...


                                                                                                Cristian SOMEŞAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu