vineri, 15 martie 2019

Ştefan Hruşcă, în concert la Cluj-Napoca



 Artistul maramureşean Ştefan Hruşcă va susţine luna viitoare, 14 aprilie 2019, ora 19,oo la Cluj-Napoca, un concert folk, parte a turneului naţional intitulat „Un copac cu flori”.
Despre întâlnirea cu publicul din România, în prag de primăvară, Ştefan Hruşcă a spus: „Ne revedem în miez de aprilie, la un concert folk precum cele de demult. Cântece dragi sufletului meu îşi vor găsi locul în programul unei seri ca pe vremuri”.

Drumul artistic al lui Ştefan Hruşcă a început în 1981, odată cu integrarea sa în cadrul legendarului Cenaclu Flacăra. Într-un interval de doar trei ani, cuprins între între 1981 şi 1984 Ştefan a străbătut tara în lung şi în lat şi a cânat în peste 1000 de concerte, vocea sa caldă mângâind inimile românilor din toate regiunile geografice ale României. Cu timbrul vocal unic, candoarea inconfundabilă şi apariţia de o simplitate distinsă, Ştefan Hruşcă a devenit unul dintre cei mai iubiţi folk-işti din România. Printre albumele sale de referinţă se numără: Rugă pentru părinți (1984), Urare pentru îndrăgostiți (1986), Fostele iubiri (1995), Balade speciale (2007) şi desigur, foarte îndrăgitele discuri de colinde şi cântece maramureşene.

Dacă în ultimii 25 de ani concertele de colinde ale lui Ştefan Hruşcă au dobândit statutul de tradiţie a sărbătorilor de iarnă româneşti, concertele de folk sunt adevărate evenimente marcante ale peisajului cultural, prin prisma rarităţii şi caracterului individual.
Artistul va fi acompaniat de formaţia Mario Band. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca.

Biletele se pot achiziţiona online de aici: https://bit.ly/2HUtI8G.

                                                                                                 GDL

.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu