vineri, 24 iunie 2022

CEVA FOARTE CIUDAT SE ÎNTÂMPLĂ... atât cu Pământul, cât și cu Soarele!

 


În calitate de licențiat în Geografia Mediului, vă aduc la cunoștință următoarele:

 1) ÎN PRIMUL RÂND, polii magnetici ai Pământului, în prezent, se mișcă mult mai rapid decât anticipau oamenii de știință. În mod oficial vă informez că FENOMENUL INVERSĂRII POLILOR MAGNETICI A ÎNCEPUT. Practic, polii de nord și de sus își schimbă locurile. Un câmp magnetic slab este deja observat în Oceanul Atlantic de Sud, cunoscut sub numele de ”anomalia Atlanticului de Sud”. Multe rapoarte sugerează o SLĂBIRE a scutului magnetic global al Pământului, și nu de azi sau de ieri, ci de dinainte de anul 2014. În prezent s-ar părea că procesul se accelerează. Ce ar putea înseamna asta pentru omenire? Ar însemna cel puțin distrugerea tuturor electronicelor (electrocasnicele, de pildă), rețelelor electrice și telecomunicațiilor convenționale, ceea ce ar atrage după sine o schimbare totală a lumii, o reconfigurare a ei.

 2) ÎN AL DOILEA RÂND, uitându-mă de o perioadă de timp pe graficele oferite în mod gratuit de Administrația Națională Oceanică și Atmosferică din SUA (NOAA - SWPC), precum graficul GOES X-RAY FLUX, nu am putut să nu observ faptul că Pământul face baie zilnic, mai mult sau mai puțin, în radiații extraordinar de puternice. Dacă scutul magnetic al Pământului va scădea și mai mult, ca să înțelegeți clar, radiațiile gamma, de pildă, au puterea să ardă cam tot, și nu numai pe exterior, ci și pe interior. Feriți-vă cât mai mult de expunerea directă și îndelungată la soare între orele 12-18. Hidratați-vă corespunzător pe tot parcursul zilei și consumați cât mai multe legume și fructe crude, VII, netratate termic, care să vă vitaminizeze, mineralizeze și fortifieze organismul.

 3) ÎN AL TREILEA RÂND, rezonanța Schumann, care în medie are o valoare de 7,83 Hz, a avut recent și pulsații de peste 50 Hz, ceea ce înseamnă că frecvența spectrului de câmp electromagnetic a Pământului crește. Conform unui specialist erudit și emerit care mi-a lăsat un mesaj, dar căruia nu îi dau numele pentru că nu i-am cerut permisiunea, pot doar să citez următoarele: "uriașa creștere a potențialului EM influențează curenții bio-electrici ai creierului și inimii!".

Cam atât pe ziua de astăzi, week-end plăcut să aveți!"

 

Sursa: Niculae Nicusor

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu