marți, 30 iulie 2024

Antrenor nou la Minaur Baia Mare - Francisc Dican


 Sunt de ani buni și antrenori, sunt și maramureșeni, așa că se așteaptă rezultate mult mai bune ca în sezonul recent încheiat.

Noul antrenor al echipei de fotbal a CS Minaur e Francisc Dican, în vârstă de 56 de ani, îl va avea ca secund pe Romulus Buia, potrivit unui anunț al clubului băimărean.

 

Francisc Dican, originar din Borșa, îl înlocuiește pe Ciprian Danciu.  Ca jucător Dican a trecut pe la echipe precum FC Maramureș, Victoria București, Universitatea Cluj Napoca, Gueugnon și Nyiregyhaza Spartacus. Ca antrenor a fost la Universitatea Cluj, CFR Cluj, Chindia Târgoviște, Csikszereda Miercurea Ciuc, Sanatatea Cluj.

 

În ceea ce-l privește pe Romulus Buia, în vârstă de 54 ani, acesta a avut o lungă carieră de fotbalist. ”A purtat de două ori tricoul echipei naţionale şi a jucat, printre altele, pentru FC Baia Mare, Universitatea Craiova, Sportul Studenţesc, Poli Timișoara şi Dinamo Bucureşti”, scriu cei de la CS Minaur.

 

Antrenor cu portarii va fi Vasile Sleam (57 de ani). În CV-ul său se regăsesc echipe ca FC Baia Mare, Petrolul Ploiești, Poli Timişoara, CSM Sighet, CSM Satu Mare.

Cât despre fostul antrenor principal al CS Minaur, Ciprian Danciu, acesta va fi șeful Centrului de copii și juniori al Academiei Minerul. Astfel, el va fi responsabil de coordonarea și dezvoltarea tinerilor jucători, cu scopul de a promova talente locale și de a le pregăti pentru nivelurile superioare ale fotbalului.

Tot la Academia Minerul, Alin Bota se va ocupa de pregătirea portarilor.


C.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu