sâmbătă, 27 iulie 2024

Recrearea blasfemitoare a Cinei cea de taină la deschiderea Jocurilor Olimpice din Franța 2024!

 


Nimic din ce s-a văzut la așa-zisa ceremonie, mai bine zis ritual, de deschidere a Jocurilor Olimpice nu a fost întâmplător. Nici măcar arborarea drapelului cu susul în jos. Recrearea blasfemitoare a Cinei cea de taină a reprezentat punctul central al mesajului pe care organizatorii au dorit să îl transmită lumii întregi. Respectiv că nenumitul are nenumărați adepți care se închină lui. Și care sunt pregătiți să batjocorească lucrarea lui Dumnezeu. Au mai fost asemenea ritualuri în ultima vreme, dar nu la nivel global. De abia acum vă mirați? Progresismul vine la pachet cu tot ce ați văzut aseară. Progresismul este un instrument de alienare spirituală și morală împotriva Creației lui Dumnezeu. Împotriva lui Hristos.

Să nu uităm că anul acesta este ediția cu numărul 33, număr cu o simbolistică aparte. Și de o parte și de alta a baricadei. Oameni cu judecată și educație, de la care ai fi putut avea ceva așteptări, s-au extaziat de grandomania spectacolului, nerealizând că de fapt s-au lepădat (din nou) de Hristos.
Lupta dintre bine și rău, dintre normalitate și patologie, dintre lumină și întuneric este acum pe față. Smintit să fii să nu poți vedea. Vor veni vremuri din ce în ce mai grele, încercări din ce în ce mai parșive, nebunii vor striga celor sănătoși la minte și la suflet că sunt nebuni. Și doar cu Hristos vom putea birui.

Manuela HĂRĂBOR


Un comentariu:

  1. Paul Gabriel Andrei27 iulie 2024 la 22:52

    La ce postări văd despre ce a fost la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice mă bucur că sunt în concediu și nu am văzut, cine știe ce mai scriam și eu.
    Doar că înțeleg un lucru. Niște unii cu sexul nedefinit au parodiat un tablou. Care ar fi adus cu Cina cea de Taina a lui Da Vinci.
    Și au apărut conservatorii și creștinii care s-au arătat indignati de tupeul nemărginit al progresistilor.
    Progresisti care au descoperit între timp un tablou prin 1600 tot cu unii la o masă. Și că vezi domne sunt prosti ăia de s-au arătat indignati prima oară!

    RăspundețiȘtergere