sâmbătă, 27 iulie 2024

Anunț de ultimă oră. Primarul Dancuș Ioan Doru a fost numit președinte interimar al PSD Baia Mare!

 

Tot ce dăinuiește se construiește iar relația de prietenie, respectul reciproc și colaborarea administrativă pe care le-am clădit cu Dancus Ioan Doru în toți acești ani și-au arătat roadele la alegerile locale din 9 iunie. Mă leagă de Doru o prietenie veche și trainică, o relație pe care am clădit-o de-a lungul anilor și pe care am întreținut-o prin respect și omenie. Băimărenii și maramureșenii au văzut acest lucru și ne-au acordat ÎNCREDEREA lor, fapt pentru care LE MULȚUMIM și promitem că vom face tot ce stă în puterile noastre pentru a aduce plus valoare municipiului și județului nostru, prin proiectele pe care le vom implementa. Municipiul Baia Mare a fost câștigat pentru prima dată în istoria post-decembristă de un primar social-democrat, iar meritul acestui câștig aparține în primul rând candidatului nostru, Dancus Ioan Doru și echipei sale. PSD Baia Mare este cea mai performantă organizație din județ obținând aproape 11.000 de sufragii la scrutinul din 9 iunie, cu 2.500 mai multe decât voturile primite de candidatul PNL pentru primăria municipiului. Diferența între mine, în calitate de candidat PSD și cel al PNL pentru președinția CJ Maramureș a fost de peste 3.500 de voturi doar în Baia Mare.
În cadrul CPJ al PSD Maramureș l-am validat pe primarul ales al municipiului Baia Mare, Dancus Ioan Doru în funcția de președinte interimar al organizației locale a PSD. Conferința Municipală de Alegeri în PSD Baia Mare va fi organizată în toamna acestui an și după mulți ani de interimat, PSD Baia Mare va avea o conducere legitim aleasă, pentru un mandat de 4 ani. Primarul Doru Dăncuș va reforma și va aduce plus valoare organizației municipale a social-democraților așa cum a făcut și în cadrul primăriei reședință de județ pe care o conduce deja de 8 luni de zile. Am încredere în colegul și prietenul meu, Doru Dăncuș, primarul ales al municipiului Baia Mare și am încredere că noul președinte interimar al organizației PSD Baia Mare va întări și mai mult formațiunea noastră locală. La următoarea ședință va propune și Biroul de Conducere alături de care va activa în viitorul mandat și sunt convins că, împreună, vom obține din nou încrederea băimărenilor și a maramureșenilor la următoarele scrutinuri electorale din toamna și iarna acestui an. Este pentru prima oară când PSD a performat mult mai bine în mediul urban față de mediul rural, ceea ce ne arată că modul în care am știut să comunicăm, deschiderea și transparența pe care le-am arătat în tot acest timp și dialogul constant cu cetățenii au fost ingredientele succesului nostru. Vreau să îl felicit din tot sufletul pe prietenul meu, Ioan Doru Dăncuș, primarul ales al municipiului Baia Mare și președintele PSD Baia Mare pentru toate aceste reușite și să îl asigur că voi fi mereu alături e el, împreună cu colegii din PSD Maramureș, dar ne vom completa și la nivel administrativ, pentru ca Baia Mare și Maramureșul să obțină toate fondurile pe care le merită.
În 8 august va avea loc Conferința Județeană a PSD Maramureș unde va fi analizat în detaliu rezultatul istoric al alegerilor locale, dar vor fi aleși și delegații la Congresul PSD din 24 august, congres în cadrul căruia va fi desemnat candidatul PSD pentru președinția României la alegerile din 24 noiembrie 2024, următorul scrutin electoral al acestui an.
Mulțumim pentru încredere, Baia Mare! Mulțumim pentru încredere, Maramureș! Nu vom dezamăgi!


Gabriel Valer ZETEA,PSD MM


 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu