marți, 30 iulie 2024

Cum putem avea mai mulți sportivi ca și David!

 


„Vedetă rapidă”, un termen din marină, așadar, i se potrivește perfect lui David Popovici în seara de 29 iulie 2024.
Ne bucurăm, suntem mândri, ne gândim la efortul lui, al familiei, al antrenorilor, ne gândim la viitoarele bucurii pe care David Popovici o să ni le ofere.
Dar pentru o clipă să ne gândim și la sponsorii Comitetului Olimpic Român, care au investit în echipa noastră olimpică și au făcut posibil din punct de vedere financiar acest succes.
O sa spuneți că este nepotrivit, mercantil, deplasat, să vorbim despre sponsori, despre finanțe, despre bani, într-un moment de glorie al unui sportiv al României - așa este, dar atunci hai să vorbim despre asta mâine și în fiecare zi de acum încolo.
Dacă mai multe companii ar sprijini sportul, așa cum se întâmplă în alte țări, dacă România ar avea mai multe companii puternice care să investească în mișcarea olimpică, dacă mai mulți antreprenori ar investi în sportivi încă de mici, atunci am multiplica rezultatele de excepție ale sportivilor români.
Poate unii dintre voi țineți minte, David Popovici a făcut reclamă la produsele Edenia, unul dintre sponsorii Comitetului Olimpic Român. Dacă aveți ceva de la Edenia în frigider, înseamnă că, indirect, fără să vă dați seama, ați contribuit in felul vostru la succesul lui David Popovici.
Daca am avea mai multe companii puternice in România, atunci mai mulți bani ar ajunge și în terenuri de sport, în săli de sporturi de iarna și, desigur, in bazine olimpice - astfel încât am avea mult mai mulți sportivi precum David Popovici și mai multe motive de mândrie și bucurie.
Uitați-vă la lista sponsorilor Comitetului Olimpic Român, sunt acolo 16 companii care au avut încredere în David Popovici și în ceilalți peste 100 de atleți români prezenți la Jocurile Olimpice și, în general, în mișcarea olimpică.
Fiți absolut siguri că dacă acolo vor fi încă 10 sau 20 de companii, la Los Angeles, în 2028, vom câștiga mult mai multe medalii.
Bravo David, mâine fac cinste cu un smoothie Edenia la toți prietenii! Îi invit și pe Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă să cumpere mâine ceva de la Dedeman, Pandora Prod sau Edenia.
Dragoș Damian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu