marți, 30 iulie 2024

Iulian Capsali: “În mediile progresiste se face comparația dintre nubilul Nae și grotescul Bulai”


În mediile progresiste se face comparația dintre nubilul Nae și grotescul Bulai; că primul nu deranjează pe nimeni cu fustița lui albă – observați dorința de puritate a profesorului Nae? E în alb de sus până jos! – în timp ce obezul prădător sexual de la SNSPA a distrus destine.

Nu cred că trebuie contrapus un efeminat plăpând unui bulldog bătrân în călduri.

Soluția la ticăloșia unui mascul vicios care batjocorește fete nu este pizdificarea tuturor bărbaților, ci educarea acestora de mici în respect și ocrotire pentru fete/femei. Adică revenirea la gentilețe, la boierie și la sacrificiu pentru jumătatea umană care poartă viață, nu la anularea bărbăției, a masculinității. Pe care progresiștii, de la feministe la elgebetiști, o urăsc din motive ideologice.

***

SNSPA ESTE O CLOACĂ GLOBALISTĂ INFECTĂ în care găsești de toate, de la violatori la feministe și fanatici LGBT. Evident, o pletoră anticreștină se lăfăie ca profesori în această facultate de spălat creiere.

Alfred Bulai este scos la lumină de această dată într-un reportaj zguduitor, în care două fete își povestesc experiența cu acest prădător sexual.

Altele, care au întreținut relații sexuale cu perversul obez, doar au făcut declarații off the record, dar au permis să fie folosite în reportaj.

Toate fetele abuzate au ajuns la terapie psihologică.

 

Autor: Iulian Capsali


                                                                         ***



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu