miercuri, 31 iulie 2024

Oare Brigitte cum se simte? Sărut indecent în public...

Fotografiile cu ministrul sportului al lui Emmanuel Macron sărutându-l aproape de gât la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice au provocat agitație în Franța, informează The Telegraph.

Gabriel Attal, prim-ministrul lui Macron, poate fi văzut uitându-se în altă parte în timp ce Amélie Oudéa-Castéra, 46 de ani, îl îmbrățișa pe președintele francez.
„Attal nu știe unde să se uite”, a subliniat un comentator.
„Francezii s-au îndrăgostit de Jocuri”, a declarat Oudéa-Castéra pentru CNews, după ce 85 la sută au declarat că au văzut ceremonia de deschidere ca pe un triumf. Un procent similar a considerat că Jocurile Olimpice în general au fost un succes.
„Se va vorbi despre asta în următorii 100 de ani”, a adăugat Macron după ceremonia de deschidere.
Evident copleșită de emoție, Oudéa-Castéra, fostă jucătoare profesionistă de tenis, s-a îmbrățișat strâns cu președintele în vârstă de 46 de ani, stârnind controverse în presa franceză și pe internet.
Madame Figaro, revista franceză care a atras atenția pentru prima dată asupra fotografiei, a numit-o un „sărut curios” și a subliniat că ministrul „știe cu siguranță cum să facă lumea să vorbească despre ea”.
Midi Libre a scris: „După ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, presiunea a dispărut, făcând loc euforiei. Într-o explozie de bucurie, ministrul sportului Amélie Oudéa-Castera și președintele Emmanuel Macron s-au sărutat. Sărutul a stârnit mare vâlvă”.
Comentatorii online au fost, de asemenea, rapizi în a detecta o potențială controversă. „Ce este acest sărut între Oudéa și Macron?!”, a scris un comentator. „Lui Brigitte nu-i va plăcea”, a scris altul.
Unii au fost mai critici. „Mi se pare indecentă această fotografie, nu este demnă de un președinte și un ministru”.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu