marți, 30 iulie 2024

Guvernul, cu soluții de compromis, neserioase!


 Observ că din nou se agită realizatorii emisiunilor TV, analiștii, criticii și toți băgătorii de seamă pentru faptul că nu vor exista banii necesari plății pensiilor recalculate în baza noii legi.

Se știe foarte bine că cei ce vor primii bani în plus la pensie sunt cei ce vor primi cadou acele puncte de stabilitate pentru care nu au contribuit cu nimic la bugetul de pensii (cadou electoral) în detrimentul celor pensionați pe grupe de muncă, deci sumele necesare a fi acordate de la 1 septembrie 2024, de aici provin.
Banii necesari acordării indexări de la 1 ianuarie 2025 provin tot de la cei pensionați pe grupe de muncă cărora pensiile le vor fi înghețate între 1 și 7 ani, perioadă în care nu vor primii indexările anuale iar banii ce ar trebui să le acopere cel puțin inflația anuală vor fi dirijați către cei cu punctele electorale(puncte de stabilitate).
Prin urmare cei agitați de problema banilor pot sta liniștiți fără să mănânce atâta rahat, guvernarea actuală a găsit finanțarea luând de la cei ce au muncit greu și au contribuit mult, acordând sumele aferente celor ce au muncit puțin sau mult cu contribuție mică.
Noroc Bun!

Vaile LEȘ, fost lider al Uniunii sindicatelor Miniere Maramureș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu