duminică, 14 iulie 2024

Invitație la vernisaj: ”Camera Densă” a renumitului artist Mircea Bochiș la Muzeul Județean de Artă

Muzeul Județean de Artă – Centrul Artistic Baia Mare vă invită la vernisajul expoziției „”Camera densă” a renumitului artist contemporan Mircea Bochiș, ce va avea loc pe 18 iulie, la ora 17:00, la sediul muzeului din strada 1 Mai, nr. 8.

Expoziția promite să fie un eveniment de referință pentru scena artistică românească și internațională. Mircea Bochiș, un artist cunoscut pentru abilitatea sa de a îmbina tradiția cu modernitatea, de a transforma materialele și formele în vehicule de explorare a spiritului uman, aduce în fața publicului lucrări recente, incluzând picturi, sculpturi și instalații care explorează teme de o mare profunzime spirituală și filozofică.

Expoziția va fi prezentată de: Călin Dan, director MNAC, critic de artă, artist vizual, Pavel Sușoară, critic de artă, artist vizual, Lucian Nastasă Kovács, director Muzeul de Artă Cluj, profesor universitar, Cristian Pătrășconiu, scriitor și redactor șef adjunct la revista România Literară. Curatorul expoziției va fi Robert Strebeli, directorul Muzeului Județean de Artă.

Expoziția poate fi vizitată în perioada 18 iulie – 15 septembrie 2024.

C.L.L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu