vineri, 17 iunie 2022

COMUNICAT PRESA

 


Directia de sanatate publica a judetului Maramures informeaza pe toti cei interesati ca s-a incheiat repartizarea catre Centrele de Vaccinare, Cabinetele Medicilor de Familie si Primarii a tichetelor de masa pentru vaccinare COVID -19 –
 beneficiari sunt toti cei vaccinati cu schema completa dupa data de 3 septembrie 2021 care nu au beneficiat de aceste tichete .

 

Distribuirea se realizeaza prin Centrele de Vaccinare/Cabinetele de Medicina de Familie sau Primarii .

Persoanele trebuie sa se prezinte la Centrele de Vaccinare/ Cabinetele de Medicina de Familie unde li s-a administrat vaccinul.

In cazul Centrelor de Vaccinare inchise care au fost organizate din incinta spitalelor, acestea continua eliberarea tichetelor( Borsa, Viseu de Sus, Targu Lapus, Clinica Sf. Ioan Baia Mare).

In cazul Centrelor de Vaccinare inchise care au fost organizate ca si Centre de Vaccinare Comunitare (Baia Mare, Seini, Baia Sprie, Somcuta Mare, Ulmeni ), eliberarea tichetelor se realizeaza la nivelul Primariilor .

 

         Totodata va anuntam ca incepand cu data de 30 iunie 2022 se inchid Centrele de Vaccinare din incinta Spitalului Judetean de Urgenta ,,Dr. C-tin Opris” si Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei urmand ca incepand cu data de 01.07.2022 vaccinarea impotriva infectiei COVID -19 sa se realizeze exclusiv prin Cabinetele Medicilor de Familie.

 

                                                         Director Executiv

Dr Carmen Sima

 

 

            

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu