marți, 7 iunie 2022

Generalul (r) Stephen Twitty:„Nu există nicio modalitate ca ucrainenii să-i distrugă sau să-i învingă vreodată pe ruși”

 

Fostul comandant adjunct al Comandamentului Statelor Unite în Europa, general locotenent (r) Stephen Twitty, și-a expus opiniile la Consiliul pentru Relații Externe al Statelor Unite.

Generalul a atras atenția că unitățile ruse au schimbat tactica de capturare a localităților, atingându-și obiectivele cu lovituri de mare precizie ale artileriei. Asta le permite să nu folosească un număr mare de militari și blindate.

Rușii au trecut de la a pune presiune asupra fortificațiilor întregului Donbas, cu toată puterea lor militară, la ocolirea lor și cucerirea fiecărui oraș separat. Fie că este vorba de Rubizhne, Liman, Severodonetsk și Lisichansk, ei ocupă aceste orașe și așa merg înainte.

Potrivit generalului, raportul de efective între Federația Rusă și Ucraina pe câmpul de luptă este net în favoarea Kievului. Dar armata rusă are de 4-5 ori mai multă precizie, putere de foc și mobilitate, decât cea ucraineană.

Prin urmare, nu există nicio modalitate ca ucrainenii să-i distrugă sau să-i învingă vreodată pe ruși. Și, voi spune mai mult, ucrainenii nu vor avea niciodată suficientă putere de luptă pentru a-i da afară pe ruși din teritoriu ocupat în Ucraina.

Autor: Vasilescu Valentin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu