miercuri, 1 iunie 2022

În luna iunie copiii din Baia Mare vor putea circula gratuit cu trenulețul din Parcul Municipal Regina Maria

Marți, 31 mai, printre alte proiecte dezbătute în cadrul ședinței ordinare pe luna mai 2022, a fost supus votului consilierilor locali băimăreni propunerea privind acordarea gratuității utilizării trenulețului din Parcul Regina Maria, în perioada 1-13 iunie, interval orar 10:00-19:00, pentru toți copiii care doresc să călătorească cu el.Consilierul local Bogdan Gavra, a solicitat ca perioada de gratuitate în utilizarea trenulețului de copii, să fie acordată pe toată durata lunii iunie 2022.

”Un gest de normalitate și respect pentru concetățenii mei a căror muncă, implicare, reponsabilitate socială și atitudine civică merită răsplătită…chiar și cu un gest simbolic. Multumesc colegilor mei consilierilor locali care au votat atât amendamentul meu cât și întregul proiect. Băimărenii își iubesc copiii și familiile, preocupându-se de educarea lor!” – a declarat Bogdan Gavra.

În perioada 1- 30 iunie 2022, copiii din Baia Mare vor putea circula gratuit cu trenulețul din Parcul Municipal Regina Maria.

                                                                                                        C.L.L. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu