joi, 4 iulie 2024

Fotbaliști de nota 11! Stanciu și compania...


 Respect pentru Tricolori! Au demonstrat că se poate face cinste țării și în afara terenului de joc!

La plecarea de la Munchen, naționala României a lăsat vestiarul într-o stare impecabilă. Pe lângă curățenia ireproșabilă, tricolorii au lăsat și o scrisoare, textul fiind atât în limba română, cât și limba germană.
Presa internațională a salutat gestul frumos al României, iar ziarul german Bild, tabloid din Germania, a titrat: „Românii ne lasă o scrisoare emoționantă!".
„România a fost eliminată de la Campionatul European, iar marți seară și-au luat la revedere printr-o scrisoare emoționantă.
Pozele care circulă pe rețelele sociale arată modul în care naționala României a părăsit stadionul din Munchen după eșecul contra Olandei cu 0-3. Se vede clar cum vestiarul este imaculat, podeaua strălucește, scaunele sunt aliniate frumos la perete și nimic altceva nu există în jur în afară de o scrisoare. Pe foaia albă A4 apar stema naționalei României cu un text în română și în germană", a mai scris Bild.
„EURO 2024 a fost pentru fiecare dintre noi una dintre cele mai importante experiențe fotbalistice trăite până acum și ne bucurăm că scena pe care s-a desfășurat a fost cea germană. Fiecare meci, fiecare emoție, fiecare trăire ne-a adus împreună și ne-a făcut să simțim magia fotbalului.
Plecăm din Germania cu gândul că am dat totul pentru România și suntem recunoscători pentru tot ce am trăit în săptămânile petrecute aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european.
Echipa Națională de Fotbal a României", a fost mesajul transmis de tricolori.

Bravo băieți! Vă iubim și mai mult!

CRISTI SOMEȘAN



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu