luni, 15 iulie 2024

MIND Mondey - despre MEDIU

 


Bună Dragos Gelu,

Astăzi sunt la Cluj, la cel mai important eveniment pentru membrii Maxwell Leadership Romania, evenimentul de certificare. Pentru mine este al 10 - lea an de când particip și mă bucur cu același entuziasm ca la primul eveniment! 

Din 2014 am fost prezentă an de an și nu pentru că ar fi obligatoriu (nu e nevoie să te certifici anual dacă ești membru Maxwell Leadership) nici pentru că în calitatea mea de mentor am anumite atribuții în cadrul evenimentului, ci în primul rând, pentru că îmi respect angajamentul luat în urmă cu mulți ani să continui să mă dezvolt și să învăț de la cei mai buni. În Maxwell Leadership am găsit mediul în care învățarea continuă este facilitată de bogăția de resurse și de mentori de calibrul lui John Maxwell.

Mediul are o influență enormă în viața noastră. Mentalitatea, preocupările, interesele, atitudinea oamenilor din mediul nostru ne contaminează mentalitatea, preocupările, interesele și atitudinea.  Simplu sus, mediul ne contaminează starea de bine! Unele medii produc o contaminare benefică  iar altele, toxică.

Nu știu în ce fel de mediu îți duci viața, dar as vrea doar să-ți reamintesc că mediul nu poate ține prizonier pe nimeni! Doar alegerile noastre ne țin prizonieri într-un mediu toxic și avem puterea să ne eliberăm schimbându-ne alegerile!

O întrebare: Care ar fi cea mai simplă schimbare în bine pe care o poți produce în mediul tău?


Am creat acest newsletter ca o sursă permanentă de idei și întrebări. Folosind constant această sursă, mintea ta se va îmbogăți cu gânduri noi, care vor conduce spre acțiuni și comportamente noi, care vor genera schimbări pozitive ce îți vor îmbogății viața.

Dacă îți place acest newsletter, fă-l cunoscut și prietenilor tăi! Dacă faci asta, eu îți mulțumesc!

Te poți dezabona oricând...

Cu prietenie,

Bianca


LET ME BE YOUR GPS!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu