joi, 9 iunie 2022

Tabăra de creație literară "Sarbătoarea cuvântului la țărmul mării", 2022!


 Liga Scriitorilor Dobrogeni, vă informează că, în data de 18-20 iunie, va organiza la Constanța, Mamaia, Tabăra de creație literară 2022. "Sarbătoarea cuvântului la țărmul mării"!

Invităm colegi scriitori din țară și Republica Moldova (care deja au promis că vin) pentru a ne cunoaște, a dezbate, a prezenta cărți, fiecare din creație proprie. Pot participa și pictori, graficieni, interpreți, oameni de presă și televiziune, inclusiv personalități oficiale.
Avem nevoie unii de alții. Arta ne unește. Ea nu are frontiere! Vom organiza și o excursie la două mănăstiri foarte cunoscute. Relații in privat și înscrieri în limita locurilor disponibile! Vă așteptăm cu dor, deoarece mulți am legat prietenii. Și de prieteni ne este întotdeauna dor! Doamne ajută tuturor! Să ne fie bine la toți, iar culturii, scriitorilor, oamenilor de artă, să ne fie recunoscute meritele și să fim ajutați de oficialitățile locale! La ora actuală, nu suntem sponsorizați. Cerem oficialităților un mijloc de transport pentru o excursie de documentare, de o zi, a istoriei dobrogene pentru a-i încânta pe oaspeții noștri cu frumusețea meleagurilor noastre! Haideți, dragi aleși, că se poate! Noi, scriitorii, ziariștii putem să facem cunoscute realizările și performanțele domniilor voastre!
Să vă grăbiți a vă înscrie pe ultimele locuri rămase libere. Să anunțați în privat cine are cel mai recent volum de prezentat. De asemenea, când vom merge la mănăstiri vom purta ie (cine are). Nu este de ratat întâlnirea cu marea, cu poezia, cântul, jocul, voia bună, surprizele și socializarea, îmbrățișările cu cei dragi. Încheiem lista. Vă așteptăm!
Vasilica MITREA
Președinta Ligii Scriitorilor Dobrogeni
Președinta ASCIOR Constanța
Membră a U.Z.P.R
Ar putea fi o imagine cu trandafir

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu