marți, 16 iulie 2024

Manifestare culturală la Casa Bay din Seini!

Expoziție de obiecte pictate manual, cu motive preponderent maghiare, multe inspirate din bisericile reformate din Transilvania!

Mereu am lăudat și mereu mă voi lăuda cu administrația locală din orașul Seini, un oraș cu un număr mic de locuitori dar cu o conducere extrem de dedicate cetățeanului. A fost o plăcere și o bucurie să fiu prezent la ediția a XXV-a a Zilelor Orașului Seini și să particip, în cadrul acestor manifestări, la expoziția de pictură de lemn, cu vânzare în scop caritabil, realizată de doamnele din cadrul Atelierul meșteșugăresc de pictură Seini.
Totodată, alături de oaspeții administrației locale seinene veniți din localități din Ungaria și Ucraina înfrățite cu orașul Seini am admirat expoziția documentară prin care aniversează cei 25 de ani cu afișe, caiete program, fotografii. Tot în cadrul acestei manifestări am depus coroane de flori pentru a aduce un omagiu celor care au fost dr. Bela Bay, Sylvester Janos și Alexiu Berinde.
Felicitări pentru modul în care cultura, sportul, muzica și activitățile recreative se îmbină atât de frumos, iar fiecare participant la cea de-a 25-a aniversare a Zilelor Orașului Seini a avut doar cuvinte de apreciere cu privire la modul exemplar în care acest festivat a fost organizat și în acest an. Felicitări pentru tot, doamna primar Tulbure Gabriela Florica!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu