joi, 2 iunie 2022

HRISTOS S-A ÎNĂLŢAT!

 


Înălţarea Domnului este o importantă sărbătoare creştină celebrată la 40 de zile de la Învierea lui Hristos, chintesenţa  Credinţei Creştine a Ortodoxiei şi a Catolicismului.

Potrivit celor descrise în Faptele Apostolilor, Iisus, după Învierea Sa, s-a arătat Apostolilor timp de 40 de zile şi,în ultima, s-a ridicat în Împărăţia Cerului de faţă cu ei, aşezându-Se la dreapta lui Dumnezeu.
"Ultima apariție a lui Iisus se sfârșește prin intrarea ireversibilă a umanității sale în gloria dumnezeiască simbolizată de norul și cerul în care șade de acum înainte de-a dreapta lui Dumnezeu", după cum se precizează în cărţile sfinte.
Astfel: Iisus Hristos, intrând o dată pentru totdeauna în sanctuarul cerului, mijlocește necontenit pentru noi, fiind Mijlocitorul care ne asigură necontenit revărsarea Spiritului Sfânt!
                                    HRISTOS S-A ÎNĂLŢAT!
Primiţi dar această strigare sufletească ca pe un simbol al deplinei îndumnezeiri, în sănătate şi bucurie a acestei Sfinte Sărbători, iar Domnul să vă împlinească dorinţele şi aspiraţiile vizate!

Înălţarea Domnului, fiind considerată în acelaşi timp şi Ziua Eroilor 
căzuţi de-a lungul veacurilor pe toate câmpurile de luptă pentru Credinţă, Libertate, Dreptate, pentru apărarea Ţării şi Întregirea Neamului Românesc, să vă îndrepte simţirea lăuntrică către toţi Eroii Neamului, cunoscuţi şi anonimi!
MIHAI ŞTIRBU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu