marți, 9 iulie 2024

EURO 2024. Bucuria fotbalului se ciocnește de pragmatismul cocoșului galic!

Marți seara, 9 iulie 2024, pe stadionul Allianz Arena din München, va avea loc prima semifinală a Campionatului European de Fotbal 2024. Spania și Franța se vor duela într-un meci care promite să fie un adevărat regal al fotbalului.

Spania, echipa care a etalat cel mai bun fotbal de la acest turneu final, vine după o serie impresionantă de victorii. Ibericii au câștigat toate cele cinci meciuri de până acum, iar parcursul lor ireproșabil îi transformă în principala favorită a semifinalei.
Cu o apărare solidă și un atac eficient, Spania a marcat de 11 ori și a primit doar 2 goluri. Ultimul lor meci, împotriva Germaniei, a fost decis în prelungiri, după ce scorul a fost egal, 1-1, la finalul celor 90 de minute.
Franța, în schimb, a ajuns în semifinale cu doar 3 goluri marcate în timpul regulamentar. Echipa lui Didier Deschamps s-a chinuit să ajungă până aici, iar în sferturile de finală contra Portugaliei a obținut victoria doar după loteria loviturilor de departajare.
Echipele probabile pentru această semifinală sunt:
Spania: Unai Simón; Navas, Nacho, Laporte, Cucurella; Olmo, Rodri, Fabián Ruiz; Lamine Yamal, Morata, Williams.
Franța: Maignan; Koundé, Saliba, Upamecano, Hernández; Kanté, Tchouaméni, Camavinga, Griezmann; Kolo Muani, Mbappé.
Meciul va fi arbitrat de slovenul Slavko Vincic, iar fanii vor urmări cu sufletul la gură duelul dintre bucuria fotbalului și pragmatismul cocoșului galic.

Gr. CIASCAI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu