marți, 9 iulie 2024

Gabriel Valer ZETEA: „ Felicitări tuturor elevilor pentru rezultatele finale obținute la Evaluarea Națională!”



Astăzi au fost publicate rezultatele finale ale Evaluării Naționale, după contestații. Vreau să îi felicit pe toți elevii români, dar în special pe elevii maramureșeni pentru rezultatele remarcabile pe care le-au obținut. Felicitări și celor care au avut curajul de a-și contesta nota știind că lucrarea lor a fost mai bună decât nota inițială primită. Curajul și perseverența voastră sunt demne admirația și respectul nostru, pentru că dovedește faptul că vă cunoașteți capacitățile și valoarea. Vă doresc tuturor să ajungeți la liceul pe care vi-l doriți și să continuați să excelați în tot ceea ce faceți.
Emoțiile acestor examene sunt bine cunoscute pentru mine, deoarece au trecut doar 3 ani de când le-am trăit alături de fiica mea, Nicole. Anul viitor vom trece prin emoțiile examenului de Bacalaureat, un alt moment important în viața fiecărui elev. Actualilor absolvenți de gimnaziu și viitorii liceeni, care în câteva zile vor afla la ce unități de învățământ vor merge din această toamnă, le doresc să se bucure din plin de anii de liceu. Se spune că aceștia sunt printre cei mai frumoși ani ai vieții, ani în care legați prietenii trainice și experimentați cele mai speciale momente ale adolescenței.
Vă felicit încă o dată pentru reușitele voastre și vă doresc mult succes în continuare. Sunteți viitorul nostru și avem toată încrederea că veți continua să ne faceți mândri prin tot ce veți realiza în viitor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu