miercuri, 24 iunie 2020

A treia zi de BACALAUREAT 2020

Absolvenții clasei a XII-a, care au studiat într-o limbă a minorităților naționale, au susținut marți proba scrisă la disciplina Limba și literatura maternă. Pentru această probă, în județul Maramureș au fost înscriși 106 candidați dintre care 8 nu s-au prezentat la examen.Nu au fost candidați cu temperatură peste 37.3̊ C și nu au fost constatate cazuri de tentativă de fraudă.
Pentru proba scrisă la Limba și literatura maternă, din cadrul examenului de Bacalaureat s-au înscris 60 de elevi la limba maghiară, 33 la limba ucraineană și 13 la limba germană, dintre care 8 nu s-au prezentat la examen.
Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Limba și literatura maternă au fost publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00.Miercuri, elevii au susținut proba obligatorie a profilului, iar joi, 25 iunie absolvenții vor susține proba la alegere a profilului și a specializării
Primele rezultate vor fi afișate marți, 30 iunie, până în ora 12.00.
Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 30 iunie, în intervalul orar 16:00 – 19:00 și pe data de 1 iulie, în intervalul orar 8:00 – 12:00. Rezultatele finale vor fi anunțate duminică, 5 iulie.
Sursa: MaraMedia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu