marți, 23 iunie 2020

Meşterul „Manole” şi cele trei decenii de dictatură bancară

Una cîte una, lighioanele din Cartelul Mafiei Româneşti, care controlează şi îşi împart de trei decenii banii Ţării, sînt prinse în undiţa reglărilor de conturi. Doar e an electoral şi,… care pe care! Parcă ar fi fost vreun mare secret colaborarea matusalemicul Manole cu Securitatea! Cum altfel ar fi suit imediat după lovitura de stat în ierarhia B.N.R.! Cooptat, mai apoi, în alte structuri de forţă financiară la nivel mondial, Isărescu a fost dresat să ţină economia românească sub preşul de la uşa cramei sale şi să facă din B.N.R. hîrtia de şters geamurile celor peste 40 de bănci străine din ţara noastră. Isărescu a considerat B.N.R. podgorie proprie, nu instituţie a statului în slujba cetăţeanului. După trei decenii vine C.N.S.A.S. şi stabileşte calitatea lui Isărescu, alias, „Manole”, de colaborator al fostei Securităţi, după modelul Băsescu-Petrov. Fraţii de arme se ajută la nevoie, dar se şi sapă între ei, nu-i aşa? 
„Blestemată politică! Să n-ai un moment de pace!”, i-ar spune Tipătescu matusalemicului trilateral, doctor în ştiinţe economice, Academician Mugur Isărescu, un pic mai „academician” decît Elena Ceauşescu, abonat permanent la cîrma banilor naţionali de mai mulţi ani decît a condus Ţara Nicolae Ceauşescu! Indiferent de vremuri, Manole Isărescu nu s-a temut o clipă că vreun băltăreţ  va doborî aracii podgoriei sale de la „Măr SRL” – Drăgăşani sau că va încasa vreun ghiont public în turnătorii! Complice în formă continuată la împovărarea financiară a României, cunoscut din cămătăria  legalizată cu băncile străine, Manole Isărescu, a avut şansa, aproape inexistentă în perioada comunistă, de a pleca în Statele Unite, unde a studiat economia de piaţă internaţională. De trei decenii avem aceeaşi semnătură pe bancnotele româneşti, pe care Manole le-a băgat la apă după poftele bancherilor globalişti, prin speculaţii ale cursurilor valutare, apoi le-a uscat la soarele inflaţiei. Nimeni nu s-a atins de Manole! Nici atunci cînd au fost furate, controlat, Bancorex, Banca Religiilor, Credit Bank, Bankcoop, Banca Albina, Banca Agricolă, Banca Dacia Felix, Banca Turco-Română, Banca Columna. Dacă un cap patrat din media propunea expulzarea din ţară a românilor care vor refuza vaccinarea obligatorie, eu propun „expulzarea” acestor turnători nenorociţi în sălile de judecată şi, după gravitatea faptelor penale comise, după gratii. Cu confiscarea averilor dobîndite prin „inginerii” financiare contrare legilor Ţării.
Sume fantasmagorice s-au evaporat în paradisurile fiscale sub ochii aceluiaşi guvernator securist, C.F.R.-ist „trilateral”, admis recent şi în aşa numitul Club Bilderberg!  Cartonaşul galben primit acum de Isărescu, e un fel de: „potoleşte-te, băiatul tatii, că te zbor”. De zburat nu va fi zburat… Cine a mai văzut pterozauri reptilieni zburînd decît din Triasic pînă la finele Cretaciclului? Să ne amintim că, în 2016, S.U.A. au declasificat o scrisoare trimisă de Manole Isărescu conducerii Trezoreriei S.U.A. (Federal Reserve – F.E.D.), filiala Kansas, publicată pe site-ul F.E.D. New York, fiind  primul document public care atestă „cumsecădenia” guvernatorului, în a pune pune pe tavă marilor puteri economia românească. Limbajul folosit de către Isărescu trădează obedienţa acestuia în faţa licuricilor planetari. În scrisoare, Isărescu prezintă starea naţiunii şi a economiei româneşti în perioada post-decembristă, precum şi angajamentele pe care şi le-a asumat în faţa celor de la F.E.D. Documentul vorbeşte despre privatizări şi vînzări masive, despre „asistenţa” acordată României de F.M.I. şi B.M. şi despre politicile monetare care vor fi aplicate monedei naţionale. Scrisoare de curtoazie adresată de Manole către F.E.D. este primul document din seria neagră, care atestă că Manole este implicat în vînzarea României puterilor occidentale. Nu ştiu dacă motivul desecretizării se regăseşte în prevederile legislaţiei americane sau dacă nu cumva a fost primul semnal primit de Isărescu. Un fel de: „fii ascultător, băiatul tatii, altfel, valiza şi, la gară!”.
În trei decenii de dictatură bancară, în care B.N.R. a încăput pe mîna lui Isărescu, România a fost ca un avion, care în loc să ajungă pe insula bunăstării, a fost deturnat şi forţat de teroriştii Puterii Financiare Mondiale, cu complicitatea lui Manole, şi cu sprijinul aleşilor de la Bucureşti, să aterizeze într-o junglă a canibalilor financiari, o junglă a exploatării şi sărăciei crunte. Aţi citit declaraţia de avere a tartorului Mugurel, „dragi români”, ca să-l „plagiez” pe agramatul clevetic ultrademagog K. Johannes Un?  Acesta motivează că o parte a averii a fost dobîndită în era socialistă! Nimic mai fals! Atunci era imposibil, cu vestita lege a veniturilor dobîndite ilicit – Legea 18/1968! Citiţi-i declaraţia de avere şi făceţi-vă crucea mare! Diavolul e isteţ, şi-a adunat averi cît munţii, pentru că este membru al temutei Trilaterale – pe aceeaşi treaptă în ierarhia guvernului mondial din umbră cu grupul Bilderberg, care determină deciziile politice la nivel global. Pe Klaus Iohannis nu-l caută C.N.S.A.S. la pene? Vrem dovada! Despre Orban se ştie că e fiul unui securist! Umblă vorba că şi soaţa dictatorului e fiică de „blănar” D.S.S.
România a fost spînzurată de gît pe termen nelimitat de mafiotul Isărescu, sfinxul de la B.N.R., pensionar de lux şi încă, guvernator, cu salariu de nabab, care şi-a bătut joc, trei decenii, de banii României, alimentînd la sîn bancherii străini, care-şi exportă în ţările lor profiturile uriaşe furate din sărmanele buzunare româneşti. Manole s-a distrat trei decenii prin umflarea valutelor, în timp ce sărăcia „multilateral-dezvoltată” umplea cratiţa cetăţenilor români. Acesta  a urmat întocmai deviza numitului/renumit Rothschild: „Daţi-mi controlul asupra monedei naţionale şi mi-e indiferent cine face legile”. Şi i-a priit. Vivat C.F.R.-ul (nu Căile Ferate Române, ci „Council Foreign Relations”, „Trilaterala”, „Bilderberg Group” & Co.)! Printre membrii Comisiei Trilaterale se regăsesc şi: prinţul Charles al Marii Britanii (acela care are fantezii erotice cu Transilvania românească), Jose Manuel Durão Barosso, fost premier al Portugaliei şi fost preşedinte al Comisiei Europene, calitate în care şi-a bătut joc de români, fostul preşedinte american, saxofonistul Bill Clinton, Tonny Blair, fost premier al Marii Britanii, Gerhard Schröder, fost cancelar al Germaniei, Henry Kissiger, fost secretar de stat al S.U.A. şi Zbignew Brzezinski, fost consilier pe probleme de securitate naţională al lui Jimmy Carter şi alte exemplare „iubitoare” de români.
Vă mai amintiţi de Alina Măgureanu, fosta noră a lui Virgil Măgureanu? În 2016, ea şi Florin Mihai Ghiulbenghian spărseseră „Omerta” cu şapte denunţuri uluitoare, aruncînd în gura justiţiei nume grele ale politicii şi finanţelor, în baza unor probe – „acte, înscrisuri, documente şi martori”. Denunţurile lor vorbeau de sute de milioane de euro luate de la bănci cu acte false, cu mijlocirea lui Mugur Isărescu, vorbeau de finanţarea campaniei lui Traian Băsescu, de abuz în serviciu, trafic de influenţă şi intervenţii pentru licitaţii cu statul. Potrivit RTv, Alina Măgureanu declarase procurorilor D.N.A că Dragoş Dobrescu şi Elan Schwartzenberg l-ar fi omorît pe fostul şef de cabinet al lui Blejnar, Codruţ Marta.
Numele lui Traian Băsescu a fost indicat de fosta noră a lui Virgil Măgureanu ca fiind una dintre persoanele care ar fi ştiut de uciderea lui Codruţ Marta. Fostul preşedinte a ameninţat-o pe Alina Măgureanu că o va da în judecată. Dar, a intervenit din nou tîrgul criminalilor şi, de atunci, nu s-a mai auzit nici de Alina Măgureanu, nici de Petrov, nici de Isărescu – alias Manole, dovediţi cu acte de la C.N.S.A.S. a fi fost securişti şi, pe deasupra, criminali economici. Primul denunţ al celor doi la D.N.A. a vizat infracţiuni extrem de grave comise de mai mulţi politicieni români în epoca băsismului de aur. Potrivit Digi24, pe lista plîngerilor la D.N.A. figurează nume celebre: Mugur Isărescu, Traian Băsescu, Crin Antonescu, fostul şef S.R.I. Virgil Măgureanu, Dragoş Dobrescu, Elan Schwartzenberg, Mihai Gheorghe prim-procuror, Elena Brânduşa Gheorghe, judecător, primarul oraşului Bragadiru, Vasile Cimpoieru şi alţii. Aşadar, drumurile corupţiei grele trec pe la poarta lui Băsescu Traian, Mugur Isărescu, tătucul jafurilor financiare şi al bancherilor-rechini, care au devalizat şi fraudat milioane de români. Pe la poarta lui Koveşi, Lazăr, Portocală şi mai marele tartor Kim Johannes Un.

Autor: Maria Diana Popescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu