miercuri, 24 iunie 2020

PROGRAM MANDRIE MARAMURESEANA_ VINERI 26 IUNIE 2020



  Organizatorii evenimentului MândrIE maramureșeană au pregătit surprize alese tuturor participanților care trec pragul Muzeului Județean de Etnografie și Artă Populară în weekendul 26-28 Iunie 2020.
Prima surpriză pe care o divulgăm, se adresează persoanelor care iubesc proiecțiile de film în aer liber. Partenerii noștri de la “Povești sub stele” vor proiecta în data de 26 Iunie 2020, începând cu ora 22:00, într-un cadru specific, filmul “Maria, Inima României”.
Documentarul istoric “Maria, Inima Romaniei” face parte din turneul national istoric inceput in Noiembrie 2019  alaturi de “ Razboiul Regelui” cu suportul History Channel.

Drepturile de autor ale fiilmului au fost oferite in mod gratuit de echipa formată din:
Director: Trevor Poots - Executive Producer John Florescu
Senior Producer Viorel Chesaru, Associate Producer Dan Draghicescu
Narator: Marcel Iures
Editing/research Mircea Lacatus, Muzica Hasan Nasser
Camera: Marius Ivascu/Matthews Vaughan, James Miller, Chainsaw Film Productions
Filmul "Maria, Inima Romaniei" spune povestea rolului politic şi a interesantei vieţi private a Reginei Maria a României. Nepoată a Reginei Victoria, ea s-a căsătorit cu Prinţul Ferdinand, moştenitor al Coroanei României in 1893. Vom vedea cum a condus ţara în timpul ororilor Primului Război Mondial, până la victoria de la Conferinţa de Pace de la Paris din 1919” au declarat membrii echipei.


Organizatorii și voluntarii evenimentului MândrIE maramureșeană se vor ocupa de siguranța dumneavoastră prin luarea tuturor masurilor impuse de lege pentru organizarea evenimentelor in aer liber, astfel încât toți participanții să se bucure de o seară cultural-istorică de neuitat.
Urmăriți pagina de facebook MândrIE maramureșeană pentru a afla și celelalte surprize pregătite!
                                   Semnat,
Echipa de organizare MândrIE maramureșeană, tineri iubitori de autentic și frumos, dedicați comunității din care fac parte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu