miercuri, 24 iunie 2020

Vasile Anton Ieșeanu: ”Controlorii minții – partea a XI-a – alinierea câinilor de pază ai Democrației la măsura patului pandemiei tâlharului Procust”

Moto: „De trei luni de zile, nu aţi invitat pe nimeni care să aibă altă opinie decât cea oficială.” Dr. Răzvan Constantinescu:
Banii corup chiar și pe cei pe care îi credem sfinți, pe cei pe care îi credem cavaleri fără prihană, incoruptibili. Câți bani a primit Antena 3 din cele 40 milioane de euro pe care de la Guwerner le-a transferat presei pentru a face publicitate de protejare a populație de Covid, aceasta nu vrea să ne spună jurnalistul Mihai Gâdea
D-le Mihai Gândea! Te-am admirat mult, acum mi-e silă…
Te-am admirat mult, atunci când ai dezvăluit cu curaj toate hoțiile tâlharului Traian Băsescu , acest Spân, cum l-ar fi numit Ion Creangă, Spânul, personajul diabolic din Povestea lui Harap Alb, etichetat de criticul Eugen Simion drept „Răul Suprem” Te-am admirat mult pentru promovarea patriotismului și a demnității naționale. Dar în seara zilei de 21 iunie 2020, în Noaptea de sânziene al lui Mircea Eliade, în polemica cu doctorul Răzvan Constantinescu, ți-ai dat jos masca de jurnalist integru și ți-ai dezvălui fața aceea de filistin care al dracului se aseamănă cu fața de filistin al lui Johannis. Filistin și nu filisten. Filistenii sunt menționați de evrei în Biblie, „filistini” e un epitet inventat de studenții germani pe la 1700, din care s-a inspirat filozoful german Nietzsche și care i-a definit pe germani drept un amestec de aroganță, ipocrizie și supușenie. FILISTÍN DEX s. m. (în argoul studenților germani pe la 1700) târgoveț incult. ◊ (p. ext.) om mulțumit de sine, retrograd, îngâmfat și mărginit
„Totul a pornit, scrie jurnalistul Daniel Teodorenau, în Evenimentul zilei, de la teoriile lansate de doctorul de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași cu privire la adevărata dimensiune a crizei generate de temutul virus din China.
Mihai Gâdea i-a reproşat la un moment dat invitatului că umflă într-un mod incredibil cifrele pe care le prezentase duminică în emisiunea „Sinteza zilei”.
„Mihai Gâdea: Întrebarea mea este cum răspundeţi acuzei că susţineţi teorii ale conspirației şi această acuză vine din lumea medicală.
Dr. Răzvan Constantinescu: Cine a urmărit interviul a văzut că atitudinea este foarte ponderată. Nu negăm virusul.
Mihai Gâdea: Dar ce negaţi?
Dr Răzvan Constantinescu: Doar isteria asta de care spuneați dvs. mai înainte şi la care aţi contribuit personal prin breaking news-uri false, să spunem: a mai murit un bătrân în Italia, a mai decedat un tânăr de 23 de ani.
Mihai Gâdea: Daţi-mi un exemplu de un breaking news fals.
Dr. Răzvan Constantinescu: Nu, din astea… Nu sunt breaking news-uri practic: a mai murit un pacient…
Mihai Gâdea: Dvs. sunteţi medic sau specialist în comunicare?
Dr. Răzvan Constantinescu: Sunt medic, da.
Mihai Gâdea: Eu nu îmi permit să fac aprecieri despre cum vă gestionaţi dvs. munca de medic. Dvs. cum vă permiteţi să faceţi aprecieri despre modul în care eu îmi gestionez meseria?
Dr. Răzvan Constantinescu: De trei luni de zile, nu aţi invitat pe nimeni care să aibă altă opinie decât cea oficială.
Mihai Gâdea: Data viitoare, îmi faceţi dvs. lista de invitaţi. Acum o stabilesc eu. Deci dumneavoastră, în seara asta, în loc să vorbiţi despre argumentele ştiințifice pe care le aveţi, vorbiţi despre mine?
Mihai Gâdea: Care 500 de milioane? 500 de mii! Dvs. sunteţi doctor sau sunteţi Ogică?
Dr. Răzvan Constantinescu: Ce aţi spus? Ogică? Eu v-aş ruga să mă trataţi cu respect, nu ca pe domnul Cataramă.
Mihai Gâdea: Eu o să vă acord respectul pe care dvs. îl meritaţi. Domnul doctor, nu fiţi țață, în seara asta! Eu vă spun următorul lucru… Dacă eu spun 500 de mii şi dvs. spuneţi că eu am spus 500 de milioane, dvs. ce sunteţi? Sunteți doctor sau ce sunteţi? sursa: https://evz.ro/
Dr. Răzvan Constantinescu: 500 de mii. Sunt supraraportați!
Mihai Gâdea: Citaţi-mă corect!”, a fost o parte a dialogului purtat de cei doi la Antena 3.
Stelian Stancu Ogică este o persoană care a făcut obiectul unui dosar penal de înșelăciune deoarece a susținut că a deținut un bilet câștigător la categoria I la Loto 6/49, bilet care i-ar fi adus un câștig de 25.293.818.616 ROL și un apartament de trei camere în București în 2001, conform wikipedia.
Atât de jos jucaţi? Vindeţi şi dvs. mai sus un pic!
Dr. Răzvan Constantinescu: Dar nu este nimic ştiinţific, aici, domnule Gâdea.
Mihai Gâdea: Exact, în ceea ce spuneţi nu e nimic ştiinţific. Dvs. ce contestaţi?
Dr. Răzvan Constatinescu: Contest isteria şi mascarada faţă de o viroză cu puţin mai agresivă decât gripa obişnuită. Şi în Italia, în anii din urmă, acelaşi procent de decese a fost şi la fel de supraaglomerate spitalele pentru că au redus numărul de paturi.
Nu a fost ceva deosebit anul ăsta. Vedeam filme, poze trucate sau luate din naufragiul de la Lampedusa, puse că ar fi acum şiraguri de coşciuge.
La fel peste tot în lume. Spuneaţi mai devreme că sunt 500 de milioane de morţi. Fals! Supraraportat!
Admirație pentru curaj , d-le doctor RĂZVAN CONSTANTINESCU, Rușine Mihai Gândea! Deplorabil, aș zice , fără să greșesc, ai fost penibil d-le Gâdea. Elita globalistă v-a făcut pe aproape toți jurnaliștii din câini de pază ai Democrației, în roboței, aliniați la ideologia tâlharului Procust; pandemismul Covid-19, fiind ultimul stadiu al globalismului și voi ați devenit activiștii și propagandișții înslujba lor. .

Autor : Vasile Anton Ieșeanu,22 iunie 2020, Iași

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu