marți, 23 iunie 2020

INVITAȚIE pentru cadrele didactice: Școala de Vară, Publicare articole, Cursuri



INVITAȚIE pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar (învăţători, educatoare și profesori de la ciclul gimnazial şi liceal).

Până în 30 iunie vă puteți înscrie (eventual însoțiți de familii) la a VIII-a ediție a Școlii Internaționale de Vară a AGIRo din Eforie Sud începând cu cina din 2 august și terminând cu prânzul din 7 august 2020 (5 zile în total) la hotelurile Crișana (cazare+3 mese/zi=130 lei/zi/persoană sau vouchere) și Cosmos (cazare+3 mese/zi=160 lei/zi/persoană sau vouchere) cu respectarea protocoalelor ce vor fi în vigoare.
Cu acea ocazie DAST SYSTEMS va susține două cursuri foarte serioase punând la dispoziția cursanților propria logistică formată din laptop-uri etc:
  • Sistemul de predare online. Platforme online de training (150 lei).
  • Sisteme comune de videoconferință online pentru învățământ. Evaluare online. Catalog online (150 lei).
Opțional, cei prezenți la școala de vară dar și alții, puteți publica articole în volum al AGIRo (ISBN) și/sau revista AGIRo (ISSN). 30 lei este taxa de publicare de fiecare articol (articole de 1 – 3 pagini, pe orice teme, trimise până în 7 august). La Eforie vom distribui și volumele deja tipărite.

PROCEDURA DE ÎNSCRIERE

Înscrieți-vă în tabelul acesta citind cu atenție rubricile (am trecut și 5 cazuri diferite de înscrieri ca MODEL de completare).
Puteti descarca tebelul și de aici: https://agiro.files.wordpress.com/2020/06/tabelul-de-inscriere-scoala-de-vara-articole-cursuri-2020.xls

Achitați integral până în 30 iunie inclusiv, online de pe card sau la ghișeele bancare sau prin mandat poștal, în contul:

Asociaţia Generală a Învăţătorilor din România,
cod fiscal 23564572,
cont CEC Bank Arad (sucursala Bdul. Revoluţiei nr. 5-7), cod IBAN RO32CECEAR0137RON0355948.

După efectuarea plății să trimiteţi atașate, pe adresa asociatiainvatatorilor@gmail.com tabelul de înscriere, dovada plății scanată și (dacă este cazul) dovada scanată a trimiterii voucherelor și (opțional) articol/articole și (dacă este cazul) formularul 230 scanat cu ștampila și numărul de înregistrare de la ANAF.

DETALII SUPLIMENTARE

Pentru a beneficia de adeverința de membru AGIRo sunt două variante:
  • Să achitați cotizaţia de 25 lei;
sau
Membrii familiei care nu sunt cadre didactice sunt scutiți doar de cotizație.

Pot participa și colegi care nu au nevoie de cazare și masă (achită doar taxa de participare de 30 lei, cotizația anuală de 25 lei și, opțional, 30 lei taxă de publicare de fiecare articol în volumul sau revista AGIRo).

DOAR PENTRU CEI CARE ACHITĂ CAZAREA-MASA CU VOUCHERE DE VACANȚĂ:
  • PENTRU HOTEL CRIȘANA trimiteți voucherele doar prin curier (ex. FAN Courier, Urgent Cargus), până în 30 iunie, la adresa:
Petru Angeline Luiss
Str. Ciprian Porumbescu nr. 9
Localitatea Agigea
Județul Constanta
tel 0745356000
În pachet/plic să puneți alături de vouchere și un bilet cu adresa titularului tichetului (pentru facturare trebuie și adresa) și scrieți că este pentru cazarea și masa din 2 – 7 august organizată de Asociația Generală a Învățătorilor din România la Hotel Crișana.
  • PENTRU HOTEL COSMOS Trimiteți voucherele doar prin curier (ex. FAN Courier, Urgent Cargus), până în 30 iunie, la adresa:
Hotel Edmond
Marina Cocu
Str. Dezrobirii 26-28
Localitatea Eforie Sud
Județul Constanta
Tel 0721.259.230
În pachet/plic să puneți alături de vouchere și un bilet cu adresa titularului tichetului (pentru facturare trebuie și adresa) și scrieți că este pentru cazarea și masa din 2 – 7 august organizată de Asociația Generală a Învățătorilor din România la Hotel Cosmos.

Puteți fi la curent cu activitățile AGIRo înscriindu-vă în grupurile
https://www.facebook.com/groups/Invatatori.ro/
https://www.facebook.com/groups/grupagiro/
și urmărind https://invatatori.ro/ și https://www.facebook.com/invatatori/

În săptămânile ce urmează vom anunța și data la care vom reprograma Congresul al 43-lea al AGIRo, congres ce va avea loc la Oradea

Puteti descărca invitatia invitația în format word de aici: https://agiro.files.wordpress.com/2020/06/invitatie-cadrelor-didactice-scoala-de-vara-publicare-articole-cursuri-de-formare.doc
VIOREL DOLHA, presedinte AGIRo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu